klik op : Play Off Rules dan  kan u het reglement raadplegen voor de Play-offs voor het seizoen 2017-2018. 

Er werd een belangrijke wijziging doorgevoerd voor de Play-off finales bij de Heren en Dames van de Belgian League (+ ticket EHL).

De eindwinnaar is degene die de meeste punten heeft verzameld aan het eind van de twee wedstrijden. Het aantal gescoorde doelen wordt niet meer in rekening gebracht (bekijk de details in het reglement).

Dankzij onze trouwe sponsor DIGITOPIA krijgen de eerste 150 supporters voor de play-off wedstrijd Dames 1 tegen Braxgata morgen een gratis RAHC sjaal. So be there (en zeker 'on time'!)

 

 

Bijna iedereen heeft ondertussen het logo van onze sponsor   op zijn of haar uitrusting.

Wie dit nog niet heeft: Morgen, 28 april zal onze drukker Martijn van Printz van 09:00u tot 17:00u aanwezig zijn op de club om de rokjes en shorts waar dit nog niet opstaat, uiteraard GRATIS, te bedrukken.

Als je die dag uit speelt zouden we het appreciëren om even langs de club te gaan om dit in orde te brengen zodat onze sponsor uiterst tevreden is en blijft.

 

Morgenavond, 20:30 op onze club terug een beslissende wedstrijd voor de Heren 1!

Stijgen is al zeker, nu nog kampioen worden!

Allemaal aanwezig en genieten van de enige échte zelfgebrouwen Antwerp pils die de Heren zelf hebben gebrouwen en mee duimen voor de overwinning.

Reserveer ook tijdig restaurant => menu even naar rechts kijken (of scrollen als je mobiel kijkt...)

BE THERE!

De liefhebbers van clichés zouden wellicht durven spreken van het einde van een tijdperk. Waar de aandacht tijdens en direct na de overwinning van heren 1 op Victory vooral gespitst was op de afgedwongen promotie naar de eredivisie, was er toch ook even aandacht voor het nakende afscheid van twee oudgedienden uit onze fanion ploeg. Nicolas Laddyn en Mathias Clerckx werden op de schouders genomen door hun ploegmaten en kregen een extra ererondje voor het goedgevulde, vrolijke en zonovergoten terras. Beide "monumenten" van den Antwerp zullen eind dit seizoen afscheid nemen van heren 1. Er volgen nog twee thuiswedstrijden nu vrijdagavond en zondagmiddag waarin heren 1 na de promotie ook de eerste plek nog verdiend kan worden. Dat zou de kers op de taart zijn van een seizoen dat in het teken stond van de herrijzenis. 

Ben je speler, oud-speler? Ben je ouder en/of ploegmanager? Ben je gewoon geïnteresseerd in het inspirerende verhaal? Of ben je ondernemer en wil je graag de motivational van Laurine horen die erin slaagt drie carrières te combineren?

 

Iedereen is welkom op woensdag 25/4 om 18u voor een unieke avond met Laurine Delforge, bekroond tot beste scheids van de wereld en lid van onze D1.

Ze vertelt haar persoonlijk verhaal, een inspirerend verhaal, niet alleen voor toekomstige scheidsrechters.

Ben jij geïnteresseerd in het verhaal over de wereldtop in het hockey? Meer info op umpire@rahc.be of meld je aan op rahc.be

Deze avond is tevens de kick-off voor iedereen die als scheidsrechter wil groeien. Zij krijgen een traject voorgesteld dat Laurine persoonlijk heeft samengesteld.

 

 

Laurinne Delforge komt op 25 april naar de club om al haar ervaringen te delen!

Voor zowel beginnende scheidsrechter, of als scheids die nog veel wil bijleren of gewoon als geïnteresseerde ouder...

Laurine is vooral gekend als de beste scheidsrechter ter wereld in 2016, ze floot olympische spelen in Rio en is RAHC Umpire manager. Gewoon de TOP dus!

RAHC heeft een toptornooi binnen gehaald!! In samenwerking met de KBHB organiseren we dit jaar een U21 zeslandentoernooi en dit van 14 tot 22 juli. 

De topploegen van de wereld komen naar onze club.  Bij de jongens nemen België (2e plaats op WK 2016 onder leiding van Jeroen Baart), Nederland, Groot-Brittanië, India (wereldkampioen 2016), Maleisië en (waarschijnlijk) Spanje deel.  Bij de meisjes zijn dit België, Nederland (2e plaats WK 2016), Groot-Brittanië, India, Ierland en (waarschijnlijk) Spanje.

Ieder team speelt 5 wedstrijden plus een finalewedstrijd.  De eerste wedstrijden zijn op zaterdag 14 juli en de finalewedstrijden op 21 juli.  

Voor dit toernooi zijn we nog op zoek naar veel vrijwilligers (begeleiding ploegen, begeleiding officials, infrastructuur, food & beverage, facility, ...).  Wil je meehelpen aan dit topevenement stuur dan een email naar edward@rahc.be.

Het is nu bijna een jaar geleden dat Steven Hendrickx werd aangesteld als Technisch Manager van de jeugdwerking met de bedoeling om het geheel te professionaliseren en te objectiveren.

In de eerste maanden werd de Technische Staf aangevuld met verscheidene zeer ervaren hoofdcoaches per leeftijdscategorie.

Ook werden weer veel leden bereid gevonden om de taak als categorieverantwoordelijke of ploegmanager op te nemen, iets waarvoor we ze nog eens uitdrukkelijk willen danken!!

Hoewel er nog wel wat problemen zijn in de jeugdwerking (o.a. door gebrek aan trainers), is er reeds een mooie vooruitgang geboekt en staat er iets waarop we kunnen bouwen (en hopelijk willen meer en meer jeugdleden wat bijverdienen door jeugdtrainer te worden in een jongere reeksen, aanmelden bij steven.hendrickx@rahc.be).

Inmiddels zijn er door de technische staf beleidsdocumenten opgesteld die zullen dienen als leidraad voor de toekomst. Ze beschrijven het proces van selectie en de verwachtingen die er zijn naar spelers en ouders toe, zowel bij de tophockey teams als bij de wedstijdteams.

Wij raden iedereen aan om deze te lezen en ook te laten lezen door jullie kinderen.

Veel leesplezier!!

Wedstrijdteams

Toplijnteams

Selectiebeleid

Onze girls hebben terecht brons gewonnen op een internationaal Toernooi in Rotterdam!

Proficiat aan de heldinnen!

 

Resto

 Vrijdag 18 mei

  *Rundscarpaccio

*Meloen met seranoham

 

 *Ribbetjes met frietjes

*Steak, slaatje en steppegras

*Gamba's met look en brood of frietjes

*Tapayaki kip met pasta 

 *Asperges op zijn Vlaams

 

*Dame Blanche

*Tarte Tatin

   Graag reserveren via bar@rahc.be 

Dames & Heren BIJNA 1

Play Offs 

 

HALVE FINALE GIRLS U14

ZATERDAG 10.00U 

Antwerp-leopold

 

HALVE FINALE GIRLS U19

ZATERDAG 15.00U

Antwerp-Wellington

 

(CLUBHUIS IS OPEN!!!)

 

HALVE FINALE GIRLS U16

ZATERDAG 10.00U

Heracles-Antwerp

 

 

 

         

Clubkalender
Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

vertrouwenspersoon@rahc.be

Olivier Onghena : 0477/72.24.42

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

         

Verjaardagskalender
28/05
Sam De Man
28/05
Sam Vandenhoeck
28/05
Maroua Alhaddad
28/05
Michelle Decruyenaere
29/05
Kathleen Waelput-maes
29/05
Roel Peeters
29/05
Alina Boonen
29/05
Lieven Renier
30/05
Anouk Dirix
30/05
Marc Muijres

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com