Beste leden,

Graag willen we jullie informeren dat vanaf maandag 22 mei de Gemeente Schilde zal starten met de heraanleg van het fietspad aan de Sint-Jobsteenweg in Schilde (’s-Gravenwezel). Dit vanaf de gemeentegrens met Sint-Job-In-‘t-Goor (Brecht) tot aan het kruispunt met de Fortsteenweg.

Deze werken zullen starten omdat het fietspad toe is aan vernieuwing. Het comfort voor de fietsers wordt verhoogd en de bestaande betonklinkers worden vervangen door een nieuwe verharding in asfalt.

Volgens de huidige planning zullen deze werken zeven maanden duren, dus tot eind 2023. Het weer en technische problemen op de werf kunnen voor vertraging zorgen.  Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de sociale media van de gemeente Schilde, Hoplr of www.schilde.be/openbarewerken.

Doorgaand verkeer zal worden omgeleid en plaatselijk verkeer zal blijvend kunnen doorrijden in beide richtingen. Er komen lichten ter hoogte van de werfzone. De werfzone schuift telkens op naargelang de vordering van de werken. Fietsers worden omgeleid via de oversteek van het Antitankkanaal.

Wij hopen dat jullie als leden niet te veel last zullen ondervinden van deze werken en danken jullie voor jullie begrip.

 

Met sportieve groeten,

Yvette - Secretaris