Wist je dat Ellen, mama van Luka (u14G1) en Max (u16B1) meedoet aan de dodentocht op 10 augustus ten voordele van het weeshuis Little Heart (van haar neven Tony & Jimmy), bij velen van jullie al gekend.

En dat zij nog op zoek is naar gulle sympathisanten?

alle info vind je hieronder.

 

Ook het G-Hockey seizoen loopt op zijn einde : tijd voor een korte terugblik en de aankondiging van onze afsluitende activiteit !

In dit vierde seizoen is de RAHC G-Hockey werking verder gegroeid naar 35 spelers ; deze groei was slechts mogelijk dankzij een uitgebreide omkadering van 8 trainers die de trainingen verzorgden in kader van hun sociaal project op Vita et Pax : Romy Bolluyt, Maryse De Bruyn, Annabel Fransen, Sofia Pollet , Alice Salez, Emily Segers, Jérome Verhoeven en Raf Vissers.

Zij werden begeleid door hoofdtrainer Paulien Van Breusegem m.m.v. Joséphine Jacobs en Hendrik Van Breusegem die beiden in het seizeoen ’16-’17 de G-Hockey training reeds mee verzorgden, dit alles onder goedkeurend oog van Mevr. Bie Soogen (begeleider soc. project Vita te Pax).

Lovenswaardig is zeker ook de wijze waarop keeper Jeroen mee geïntegreerd werd in de keeperstraining op woensdagnamiddag.

Hoewel er (nog) geen vaste competitie is voor G-Hockey proberen we toch regelmatig wedstrijdjes te spelen ; zeker voor de spelers die ook in het weekend in Clara Fey verblijven, is dit een welkome activiteit waar ze erg naar uit kijken.

Een greep uit de activiteiten : Dragons (17/9), RAHC mini-tornooi met Braxgata en Dragons (12/11), Victory tss D1 en H1  (19/11),  Phoenix Neerpelt Indoor (11/1), Victory G-Happening (10/2), Braxgata (11/3), Special Olympics Doornik (10/5), G-Force Event Braxgata (11/5).

Dit seizoen sluiten we zaterdag 23/06/’18 af met een G-Hockey tornooi dat mee door Bram Kleine (stagiair op onze club) wordt georganiseerd. Via Bram komt er een ploeg uit Bergen-op-Zoom en we hopen nog op bevestiging van de ploeg uit Vlissingen.

Langs Belgische kant zijn er alvast spelers uit Ombrage, Pingouin, Braxgata, Dragons, Victory, Phoenix en RAHC natuurlijk. Op dit moment zijn er een 50-tal spelers aangemeld.

Dus als jullie zaterdagnamiddag a.s. de wedstrijd België-Tunesië op RAHC komen kijken, kunnen jullie ook onze G-Hockeyspelers in enthousiaste actie zien.

Recent stelde we jullie enkele versterkingen van onze H1 voor komend seizoen al voor. Maar ons RAHC is hot zo blijkt, want er kwamen er ondertussen nog 3 bij.
 
Opnieuw zit daar de terugkeer van een verloren zoon bij met Thomas Verheijen die na enkele jaren in het gemeentepark van Brasschaat terugkeert op het oude nest. Op het vorige WK voor de U21 was hij een van de smaakmakers van de Belgische ploeg die in India onder leiding van Jeroen Baart vice-wereldkampioen werd. We kennen hem als een technisch sterke middenvelder met de neus naar voor. Komend seizoen is hij er helaas voor ons (en mooi voor hem) slechts een half seizoen bij. Na het eerste deel van het seizoen vertrekt hij immers voor enkele maanden richting Afrika voor een stage. Maar hij kiest dus net als Greg Stockbroeckx voor een terugkeer naar het vertrouwde rood & wit om samen te bouwen aan de terugkeer van ons Antwerp naar de top. Welkom terug Thomas !
 
De aanval wordt ook verder versterkt met twee jongens uit het buitenland. De een van al iets verder dan de ander... 
 
Cam Hayde komt van de andere kant van onze wereldbol en is een 27-jarige aanvaller die op het randje van de Nieuw-Zeelandse ploeg zit. Deze immo makelaar uit Auckland komt uit een echte hockeyfamilie waarbij onder andere zijn grootvader het tot de Olympische Spelen schopte zelfs. Nadat hij vorig jaar zijn debuut maakte, een laat debuut omdat hij werk en hockey moest combineren, wil hij er nu even alles voor geven en komt hij net als vele andere Kiwi's de sterke Belgische eredivisie opzoeken om nog beter te worden. Welkom Cam !
 
 
Tijn Stuve moet minder km's afleggen. Deze jonge Nederlander (21) maakte zijn hoofdklasse debuut in de spits bij Oranje Zwart en werd daar dus al eerder getraind door Jeroen Baart. Na OZ ging hij spelen voor Den Bosch en komend seizoen doet hij weer een stapje omhoog en komt ons Antwerp versterken. Tijn heeft een uitzonderlijke neus voor goaltjes en is met zijn hoofdklasse ervaring op jonge leeftijd al een mooie aanwinst voor onze aanvalslinie. Welkom Tijn !
 
Met Thomas, Cam en Tijn is onze H1 compleet voor komend seizoen. Een mooie mix van eigen talent, enkele ervaren vaste waarden met rood & wit bloed in hun aderen en gerichte buitenlandse versterkingen. RAHC kan weer omhoog kijken ! Let's rise together... 
Juni zomertrainingen:       
 
Op de Woensdagen: Vrij hockeyen onder begeleiding van vrijwillige ouders. De trainers zitten met examens en kunnen geen training geven. 
13.30uur: U7 en U8 teams/kinderen
14.30uur: U10 teams / kinderen
15.30uur: U12 teams / kinderen
 
Woensdag 27-6 geen training ivm U14 toernooi. 
 
Materiaal ligt in de kasten deze mogen gebruikt worden, graag wel opruimen.
 
 
Vrijdagen: Headcoaches zijn aanwezig. Ouders en coaches zijn welkom om te helpen natuurlijk. Let goed op het schema hieronder want we hebben maar 1 veld 

8, 15, 22 Juni: trainen met de nieuwe ploegen. 
16.45-17.30uur: U7 ploegen
17.30-18.15uur: U8 ploegen
18.15-19.00uur: U10 ploegen
19.00-20.00uur: U12 ploegen
 
29 Juni, hebben we weer twee velden.
16.45-17.30: U7 en U10 jongens
17.30-18.45uur: U8 en U10 meisjes
18.45-19.30uur: U12 teams
 
Dit is het plan voor komende maand. Hopelijk komt iedereen nog een maandje lekker hockeyen zodat we niet te lang stil liggen in de vakantie. 

Liefste Veld,

U hebt ons doen afzien

U hebt ons doen genieten

We hebben gelachen

We hebben pijn gehad

We gaan u wel niet missen

Want er komt een vele beter..

Sorry daarvoor

Het ga je goed, oud veld..

 

Geen paniek! We zijn gestart met de aanleg van de nieuwe grasmat! Binnenkort te bewonderen, te kussen en uiteraard kampioenentitels op te vieren. We houden jullie op de hoogte!

Dé zoveelste kampioenenploeg op een rij!

Junior Ladies 2 (zalige naam tenandere...) hebben gisteren Herakles verslagen met mooie 4-1 cijfers wat ze de ereplaats bezorgde.

Dankzij de topcoaching van Tommy Veen en manager/kapitein/speelster (vrouwen kunnen wel degelijk multitasken) Nathalie Wauters.

Deze laatste gaat er spijtig genoeg mee stoppen en zal worden opgevolgd door de immer enthousiaste Natacha Leynen.

Tommy zal blijven coachen. (het is hem geraden...)

Wanneer de festiviteiten plaatsvinden om dit te vieren is mij alsnog niet bekend...

Nogmaals proficiat!!!

 

 
Vorig seizoen stond voor onze heren 1 in het teken van "Rise together" en dat hebben ze met verve volbracht. Antwerp is terug waar ze horen.... in de eredivisie. Een eredivisie die er heel anders uit zal zien komend seizoen met de veranderingen die het nationale hockey opgelegd worden vanuit de internationale bond. Maar daarover later meer... want belangrijker is wie onze kleuren zal verdedigen komend seizoen onder de bezielende leiding van Jeroen Baart en zijn staff.
 
 
Zoals jullie weten namen we reeds afscheid van enkele RAHC legends met Nicolas Laddyn en Mathias Clerckx die het op hun oude dag iets rustiger aan zullen gaan doen ;) Maar ook Quinten Dewitte, Joris Van Ussel en Christophe Sax doen een stapje terug naar andere teams/clubs terwijl Max Hendrickx opnieuw voor het buitenland en de studie kiest. We wensen hen allemaal heel veel plezier, succes en hopen ze langs de lijn te zien, supporterend voor heren 1 met ne frisse Gouwe Veugel (het door onze H1 gebrouwen bier) in de hand. Dus was het ook nodig onze jongens weer wat vers bloed en versterkingen te brengen om komend seizoen volwaardig mee te draaien op het hoogste niveau. We stellen jullie trots de volgende transfers voor die komend seizoen de mooiste rood en witte kleuren mogen dragen...
 
We starten met de terugkeer van de verloren zoon. Greg Stockbroeckx werd vorig seizoen kampioen met de buren uit Brasschaat maar de lokroep van het rood en wit was (vanzelfsprekend) onweerstaanbaar dus zien we Greg komend seizoen weer aan de zijde van zijn jongere broer in de spits, goaltjes scorend voor ons Antwerp! Welkom thuis Greg...
 
 
Een andere versterking in de spits komt van verder weg en toch ook weer niet. De Zuid-Afrikaanse international Taine Paton (29) - hij speelde onder andere voor zijn land op de Olympische Spelen van London - is immers ook goed bekend met het Antwerpse en de Belgische hockey competitie dankzij enkele jaartjes bij Beerschot. De opportuniteit om in ons rood en wit te mogen spelen was ook voor Taine onweerstaanbaar en dus zal hij onze aanval versterken.
 
 
 
 
Op het middenveld verwelkomen we de ervaren Nieuw-Zeelandse international Nick Ross (27). Deze ambitieuze middenvelder heeft zijn vizier gericht op Tokyo 2020 met zijn Black Sticks, zoals de Nieuw-Zeelandse ploeg genoemd wordt, maar eerst op een succesvol seizoen met ons RAHC. 
 
 
 
 
Andere versterkingen voor het middenveld zijn onder andere Thibaud Van der Putten die vorig seizoen nog voor Leuven speelde en Romain Devillé die bij Herakles vandaan komt. Jongens die volgens de coach goed zullen passen bij ons Antwerp DNA.
 
 
 
Maar ook achterin mogen we uitkijken naar versterking. De Franse international met Hollandse roots, Niels van Straaten, speelde afgelopen seizoen nog in de Nederlandse hoofdklasse met HDM en mikt ook met de opkomende Franse nationale ploeg hoog de komende jaren. Hij zal verdedigend zijn steentje bijdragen aan ons succes komend seizoen.
 
 
 
Met enkele voormalige Belgische jeugd internationals en 3 internationale toppers uit Zuid Afrika, Nieuw-Zeeland en Frankrijk erbij zullen onze heren komend seizoen de recent afgedwongen promotie meer dan verdedigen. Want laat ons niet vergeten dat ook onze bestaande jonge talenten, die vorig jaar veel speelminuten konden maken, weer een stuk verder staan in hun ontwikkeling. En dat we daarnaast nog enkele sterkmakers met veel eredivisie ervaring in huis hebben. De ambities voor komend seizoen zijn het confirmeren, eerst als een subtopper in de middenmoot, voor we in de nabije toekomst door een gezonde groei weer kunnen aanhaken bij de top van de eredivisie... 
 
Maar laten de supporters eerst maar eens genieten van een mooie zomer met voor de liefhebbers eind juni een top toernooi op een half uurtje rijden met de absolute wereldtop: de Champions Trophy in Breda. En laat ons niet vergeten ook de toekomst van het internationale tophockey op ons eigen RAHC met de beste teams "Under 21" van de wereld, meer info volgt. 
 
Komende zomer zullen deze heren de trainingen op ons RAHC weer oppikken om jullie dan vanaf september mooi hockey van eredivisie niveau voor te schotelen. Tot dan... veel succes aan alle studenten, weinig stress voor alle ouders en goed insmeren voor alle zonnekloppers :)

 

Beste ouders, beste spelers,

De Hoofdcoaches zullen zo spoedig mogelijk al uw mails beantwoorden.

Dank voor uw begrip.

 

Restaurant

Vrijdag 19/10

*Kippenbil met appelmoes en frietjes

12.50 €

 *5 drumsticks

  6.25 €

 reserveren via bar@rahc.be

 

Clubkalender
Dames & Heren 1

21 oktober 

Dames 1

12:00u 

Dragons - Antwerp

      

          

 

Heren 1

15,00u 

Antwerp - Herakles

               

Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

 

 

Olivier Onghena : 0477/72.24.42

 

vertrouwenspersoon@rahc.be

 

 

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

   

     

Verjaardagskalender
19/10
Camille Sebrechts
19/10
Philip Dijckmans
20/10
Pascal Jacobs
20/10
Alice Carbonez
21/10
Ingeborg Peeters
21/10
Nicholas Mertens
21/10
kristien van hekken
21/10
Birgitte Coppens-devos
21/10
Hidde Ripmeester
21/10
Pascale Moriau

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com