Afgelopen weekend, terwijl het super sunday was en heren 1 promoveerden naar de eerste divisie (na het halen van de play-offs van de dames 1...) , speelden de U19G2 een vriendschappelijke wedstrijd tegen RRGS oftewel Rangi Ruru’s Girls’ School uit Christchurch., Nieuw Zeeland!

Willemijn Franssen van het team haalde zelfs samen met de kapitein van het Nieuw Zeelandse team de lokale Nieuw Zeelandse pers. 
Artikel in link: https://www.infonews.co.nz/news.cfm?id=115909

Ga zeker kijken op onze facebook om de fantastische Haka van de meisjes te zien. Bij 250 likes van het filmpje gaat de Raad Van Bestuur van onze Club deze voor jullie playbacken op het einde van het Seizoen... Liken en Sharen is de boodschap!

Door de vele inhaalmatchen zijn er veel afzeggingen voor de kick-off "Start to Umpire"
De presentatie vandaag om 18u gaat niet door, maar wordt verschoven naar een latere datum na de play-offs om iedereen in de gelegenheid te stellen deze unieke voorstelling door Laurine Delforge bij te wonen.
Wij willen ons verontschuldigen, maar beloven snel een nieuwe datum voor deze topavond!
RAHC Umpire Academy

klik op : Play Off Rules dan  kan u het reglement raadplegen voor de Play-offs voor het seizoen 2017-2018. 

Er werd een belangrijke wijziging doorgevoerd voor de Play-off finales bij de Heren en Dames van de Belgian League (+ ticket EHL).

De eindwinnaar is degene die de meeste punten heeft verzameld aan het eind van de twee wedstrijden. Het aantal gescoorde doelen wordt niet meer in rekening gebracht (bekijk de details in het reglement).

Dankzij onze trouwe sponsor DIGITOPIA krijgen de eerste 150 supporters voor de play-off wedstrijd Dames 1 tegen Braxgata morgen een gratis RAHC sjaal. So be there (en zeker 'on time'!)

 

 

Bijna iedereen heeft ondertussen het logo van onze sponsor   op zijn of haar uitrusting.

Wie dit nog niet heeft: Morgen, 28 april zal onze drukker Martijn van Printz van 09:00u tot 17:00u aanwezig zijn op de club om de rokjes en shorts waar dit nog niet opstaat, uiteraard GRATIS, te bedrukken.

Als je die dag uit speelt zouden we het appreciëren om even langs de club te gaan om dit in orde te brengen zodat onze sponsor uiterst tevreden is en blijft.

 

Morgenavond, 20:30 op onze club terug een beslissende wedstrijd voor de Heren 1!

Stijgen is al zeker, nu nog kampioen worden!

Allemaal aanwezig en genieten van de enige échte zelfgebrouwen Antwerp pils die de Heren zelf hebben gebrouwen en mee duimen voor de overwinning.

Reserveer ook tijdig restaurant => menu even naar rechts kijken (of scrollen als je mobiel kijkt...)

BE THERE!

De liefhebbers van clichés zouden wellicht durven spreken van het einde van een tijdperk. Waar de aandacht tijdens en direct na de overwinning van heren 1 op Victory vooral gespitst was op de afgedwongen promotie naar de eredivisie, was er toch ook even aandacht voor het nakende afscheid van twee oudgedienden uit onze fanion ploeg. Nicolas Laddyn en Mathias Clerckx werden op de schouders genomen door hun ploegmaten en kregen een extra ererondje voor het goedgevulde, vrolijke en zonovergoten terras. Beide "monumenten" van den Antwerp zullen eind dit seizoen afscheid nemen van heren 1. Er volgen nog twee thuiswedstrijden nu vrijdagavond en zondagmiddag waarin heren 1 na de promotie ook de eerste plek nog verdiend kan worden. Dat zou de kers op de taart zijn van een seizoen dat in het teken stond van de herrijzenis. 

Ben je speler, oud-speler? Ben je ouder en/of ploegmanager? Ben je gewoon geïnteresseerd in het inspirerende verhaal? Of ben je ondernemer en wil je graag de motivational van Laurine horen die erin slaagt drie carrières te combineren?

 

Iedereen is welkom op woensdag 25/4 om 18u voor een unieke avond met Laurine Delforge, bekroond tot beste scheids van de wereld en lid van onze D1.

Ze vertelt haar persoonlijk verhaal, een inspirerend verhaal, niet alleen voor toekomstige scheidsrechters.

Ben jij geïnteresseerd in het verhaal over de wereldtop in het hockey? Meer info op umpire@rahc.be of meld je aan op rahc.be

Deze avond is tevens de kick-off voor iedereen die als scheidsrechter wil groeien. Zij krijgen een traject voorgesteld dat Laurine persoonlijk heeft samengesteld.

 

 

Laurinne Delforge komt op 25 april naar de club om al haar ervaringen te delen!

Voor zowel beginnende scheidsrechter, of als scheids die nog veel wil bijleren of gewoon als geïnteresseerde ouder...

Laurine is vooral gekend als de beste scheidsrechter ter wereld in 2016, ze floot olympische spelen in Rio en is RAHC Umpire manager. Gewoon de TOP dus!

Het is nu bijna een jaar geleden dat Steven Hendrickx werd aangesteld als Technisch Manager van de jeugdwerking met de bedoeling om het geheel te professionaliseren en te objectiveren.

In de eerste maanden werd de Technische Staf aangevuld met verscheidene zeer ervaren hoofdcoaches per leeftijdscategorie.

Ook werden weer veel leden bereid gevonden om de taak als categorieverantwoordelijke of ploegmanager op te nemen, iets waarvoor we ze nog eens uitdrukkelijk willen danken!!

Hoewel er nog wel wat problemen zijn in de jeugdwerking (o.a. door gebrek aan trainers), is er reeds een mooie vooruitgang geboekt en staat er iets waarop we kunnen bouwen (en hopelijk willen meer en meer jeugdleden wat bijverdienen door jeugdtrainer te worden in een jongere reeksen, aanmelden bij steven.hendrickx@rahc.be).

Inmiddels zijn er door de technische staf beleidsdocumenten opgesteld die zullen dienen als leidraad voor de toekomst. Ze beschrijven het proces van selectie en de verwachtingen die er zijn naar spelers en ouders toe, zowel bij de tophockey teams als bij de wedstijdteams.

Wij raden iedereen aan om deze te lezen en ook te laten lezen door jullie kinderen.

Veel leesplezier!!

Wedstrijdteams

Toplijnteams

Selectiebeleid

Gloe Gloe Njam Njam

Altijd welkom hee!

Dames & Heren 1

3 opeenvolgende SUPERSUNDAYS!

 

2 september

Dames 1 => Antwerp - Brax

Heren 1 => Antwerp - Brax

 

9 september

Dames 1 => Antwerp - Wellington

Heren 1 => Antwerp Dragons (club uit Brasschaat ergens...)

 

23 september

Dames 1 => Antwerp - Racing

Heren 1 => Antwerp - Racing (de heren dan...)

 

 

  

Clubkalender
Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

vertrouwenspersoon@rahc.be

Olivier Onghena : 0477/72.24.42

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

         

Verjaardagskalender
15/08
Simon Van Nimmen
15/08
Claire Picard
16/08
Jack Verhaere
16/08
Clémentine Sebrechts
16/08
Elize Bonten
16/08
Kathleen Van der Auwera
16/08
Annik Dierckx
17/08
Jens Van Raemdonck
17/08
Teun Beukenkamp
17/08
Alexander Jacobs

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com