De liefhebbers van clichés zouden wellicht durven spreken van het einde van een tijdperk. Waar de aandacht tijdens en direct na de overwinning van heren 1 op Victory vooral gespitst was op de afgedwongen promotie naar de eredivisie, was er toch ook even aandacht voor het nakende afscheid van twee oudgedienden uit onze fanion ploeg. Nicolas Laddyn en Mathias Clerckx werden op de schouders genomen door hun ploegmaten en kregen een extra ererondje voor het goedgevulde, vrolijke en zonovergoten terras. Beide "monumenten" van den Antwerp zullen eind dit seizoen afscheid nemen van heren 1. Er volgen nog twee thuiswedstrijden nu vrijdagavond en zondagmiddag waarin heren 1 na de promotie ook de eerste plek nog verdiend kan worden. Dat zou de kers op de taart zijn van een seizoen dat in het teken stond van de herrijzenis. 

klik op : Play Off Rules dan  kan u het reglement raadplegen voor de Play-offs voor het seizoen 2017-2018. 

Er werd een belangrijke wijziging doorgevoerd voor de Play-off finales bij de Heren en Dames van de Belgian League (+ ticket EHL).

De eindwinnaar is degene die de meeste punten heeft verzameld aan het eind van de twee wedstrijden. Het aantal gescoorde doelen wordt niet meer in rekening gebracht (bekijk de details in het reglement).

Op zaterdag 30 juni a.s. wordt voor de vijfde keer het Generatie Pact Toernooi op RAHC georganiseerd. Het Generatie Pact Toernooi is een familie toernooi voor zowel spelende als niet-spelende leden van onze club. Het Generatie Pact Toernooi heeft als doel de ouders en spelers van U8 tot en met Masters beter te leren kennen. We willen eveneens aan niet hockeyende ouders, broers en zussen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de hockeysport. 

Ben je speler, oud-speler? Ben je ouder en/of ploegmanager? Ben je gewoon geïnteresseerd in het inspirerende verhaal? Of ben je ondernemer en wil je graag de motivational van Laurine horen die erin slaagt drie carrières te combineren?

 

Iedereen is welkom op woensdag 25/4 om 18u voor een unieke avond met Laurine Delforge, bekroond tot beste scheids van de wereld en lid van onze D1.

Ze vertelt haar persoonlijk verhaal, een inspirerend verhaal, niet alleen voor toekomstige scheidsrechters.

Ben jij geïnteresseerd in het verhaal over de wereldtop in het hockey? Meer info op umpire@rahc.be of meld je aan op rahc.be

Deze avond is tevens de kick-off voor iedereen die als scheidsrechter wil groeien. Zij krijgen een traject voorgesteld dat Laurine persoonlijk heeft samengesteld.

 

 

Laurinne Delforge komt op 25 april naar de club om al haar ervaringen te delen!

Voor zowel beginnende scheidsrechter, of als scheids die nog veel wil bijleren of gewoon als geïnteresseerde ouder...

Laurine is vooral gekend als de beste scheidsrechter ter wereld in 2016, ze floot olympische spelen in Rio en is RAHC Umpire manager. Gewoon de TOP dus!

Willen alle mensen die graag opnieuw training willen geven of uiteraard diegenen die willen beginnen met training te geven zich aanmelden via de clubkalender ofwel via deze mega hyperlink

Als u weet dat (quasi) elke trainer een goddelijke status heeft is inschrijven wel een aanrader! 

 

 

Paasstage : 9/4 tem 13/4 

Voor beginners: we werken aan de basistechnieken van hockey afgewisseld met omnisport. Voor gevorderden: hier focussen we ons op scoren en techniek en werken we aan onze conditie .  (prijs € 229) 

Zomerstage 1 : Happy Summer Hockey 2/7 tem 6/7

De ideale manier om je eerste week vakantie in te vullen. Zowel voor beginners als gevorderden. (prijs € 229) 

Zomerstage 2 : Start to Hockey 20/8 tem 24/8

Deelname aan deze stage is de beste manier om kennis te maken met deze sport.  We leren de basistechnieken aan en wisselen dit af met  omnisport  Leuk om samen met je vrienden uit te proberen.

(prijs € 229)

Zomerstage 3 : The Sky is the Limit 27/8 tem 31/8

Géén beginners! We gaan jullie klaarstomen voor het nieuwe seizoen. In deze stage gaan we onze kennis van afgelopen seizoen naar een hoger niveau tillen en werken we aan onze conditie en focussen op techniek, trainingen worden gegeven door onze allerbeste top trainers. (prijs € 269) 

Inbegrepen : warme maaltijd + 4-uurtje. Heel de dag door staat er ook vers fruit ter beschikking.

voorbewaking van 8.30u en nabewaking tot 17u 

Hoe inschrijven?

rechts bij 'clubkalender' : kies de juiste stage klik hierop en vul al je gegevens in dan ontvang je een mail met de betalingsopdracht.

Wees er snel bij zodat jouw categorie nog niet vol zit en je uit de boot zou vallen. 

Nog vragen? Stuur een mail naar stages@rahc.be

RAHC heeft een toptornooi binnen gehaald!! In samenwerking met de KBHB organiseren we dit jaar een U21 zeslandentoernooi en dit van 14 tot 22 juli. 

De topploegen van de wereld komen naar onze club.  Bij de jongens nemen België (2e plaats op WK 2016 onder leiding van Jeroen Baart), Nederland, Groot-Brittanië, India (wereldkampioen 2016), Maleisië en (waarschijnlijk) Spanje deel.  Bij de meisjes zijn dit België, Nederland (2e plaats WK 2016), Groot-Brittanië, India, Ierland en (waarschijnlijk) Spanje.

Ieder team speelt 5 wedstrijden plus een finalewedstrijd.  De eerste wedstrijden zijn op zaterdag 14 juli en de finalewedstrijden op 21 juli.  

Voor dit toernooi zijn we nog op zoek naar veel vrijwilligers (begeleiding ploegen, begeleiding officials, infrastructuur, food & beverage, facility, ...).  Wil je meehelpen aan dit topevenement stuur dan een email naar edward@rahc.be.

Het is nu bijna een jaar geleden dat Steven Hendrickx werd aangesteld als Technisch Manager van de jeugdwerking met de bedoeling om het geheel te professionaliseren en te objectiveren.

In de eerste maanden werd de Technische Staf aangevuld met verscheidene zeer ervaren hoofdcoaches per leeftijdscategorie.

Ook werden weer veel leden bereid gevonden om de taak als categorieverantwoordelijke of ploegmanager op te nemen, iets waarvoor we ze nog eens uitdrukkelijk willen danken!!

Hoewel er nog wel wat problemen zijn in de jeugdwerking (o.a. door gebrek aan trainers), is er reeds een mooie vooruitgang geboekt en staat er iets waarop we kunnen bouwen (en hopelijk willen meer en meer jeugdleden wat bijverdienen door jeugdtrainer te worden in een jongere reeksen, aanmelden bij steven.hendrickx@rahc.be).

Inmiddels zijn er door de technische staf beleidsdocumenten opgesteld die zullen dienen als leidraad voor de toekomst. Ze beschrijven het proces van selectie en de verwachtingen die er zijn naar spelers en ouders toe, zowel bij de tophockey teams als bij de wedstijdteams.

Wij raden iedereen aan om deze te lezen en ook te laten lezen door jullie kinderen.

Veel leesplezier!!

Wedstrijdteams

Toplijnteams

Selectiebeleid

Onze girls hebben terecht brons gewonnen op een internationaal Toernooi in Rotterdam!

Proficiat aan de heldinnen!

 

De U14G1 heeft o.l.v. coach Nina Bolluijt brons behaald in Rotterdam. Dit is een schitterend resultaat, gezien ze hiervoor als Antwerp ploeg een aantal zeer sterke ploegen hebben moeten verslaan, waaronder tweemaal UK Lions, een district ploeg van UK, en de Rotterdamse thuisploeg Leonidas NL. Als kers op de taart kreeg de ploeg nog een tweede beker: Fair Play.

De Nederlandse organisatie had lovende woorden voor onze meisjes, zowel wat betreft sportieve prestaties als houding. Nadien werd er gedanst, gezongen en gefeest, maar bovenal blonken alle oogjes van trots: dat hebben onze Antwerpse meisjes toch maar weer mooi geflikt! COYR!!! 

Sylvie Van de Leest

Resto

 Vrijdag 27 april 

  *Rundscarpaccio

*Kaaskroketjes

 *Ribbetjes met frietjes

*Steak, slaatje en steppegras

*Gamba's met look en brood of frietjes

*Slaatje kip met ananas en frietjes

 

Zondag 29 april 

* Uitgebreide brunch- / kaastafel 

   Graag reserveren via bar@rahc.be 

Dames & Heren 1

 Zondag 29 April  

  Dames 1: 12.00u

 Leuven  - RAHC

              

 

 

 Vrijdag 27 April  

  HEREN 1: 20.30u

 RAHC  - RSWC

            

 

 Zondag 29 April  

  HEREN 1: 14.30u

 Indiana  - RAHC

               

 

 

 

Clubkalender
Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

vertrouwenspersoon@rahc.be

Olivier Onghena : 0477/72.24.42

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

         

Verjaardagskalender
24/04
Catho Spagnoli
24/04
Frederique Heijnen
24/04
Camille Brems
25/04
Nathan Van Rie
25/04
Pauline Devos
25/04
Wouter Van Tichelen
25/04
Arne Claessen
25/04
Geert Peeters
25/04
Joëlle Van Drom
25/04
Juliette Etman

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com