De gemeente Brecht heeft tot onze zeer grote verbazing onverwacht besloten de bar van ons clubhuis te sluiten tem 1 juli.

We hebben inderdaad weet van 2 mensen die hebben gereageerd op onze laatste festiviteiten naar aanleiding van de promotie van de Heren en de topresultaten van de Dames, maar dat deze meer dan drastische maatregel daar het gevolg van is slaat ons ook met verstomming.

Dit wil uiteraard niet zeggen dat alles gesloten is en alles nog verder gaat als gepland!

We hopen dan ook dat verdere besprekingen met het gemeentebestuur zullen leiden tot een billijke overeenkomst waar alle partijen zich in zullen vinden.

We zullen er als Antwerp alles aan doen onze buren als goede vrienden te behouden en zullen dit ook in de toekomst tonen door een goede dialoog!

We hopen jullie dan ook spoedig positief nieuws te brengen zodat onze toekomstige toernooien niet in het gedrang komen!

 

Clubhuis

“Gedurende de laatste drie speeldagen van de eerste of tweede ronde alsook gedurende de Play-Off, mag een ploeg maximaal twee spelers opstellen die aan meer wedstrijden hebben deelgenomen gedurende deze ronde in een andere ploeg dan deze waarin zij opgesteld worden.”

 

De VHL-LFH en de KBHB zullen het reglement op volgende manier toepassen : het aantal wedstrijden gespeeld in seniorencompetities telt NIET mee.

Dit zal dus geldig zijn voor de 3 entiteiten met het oog op uniformiteit.

 We zullen intern de discussie verder voeren alsook binnen de Jeugdcommissie om deze regel te verbeteren voor volgend seizoen.

Donderdag 10 en zondag 13 mei op Braxgata!

Om 15h30 na de mannenfinale.

Kom supporteren in rood en wit, NIEUWE LADING SJAALS ONDERWEG!!! (dank aan DIGITOPIA!)

Je kan tickets kopen op:
http://sport.ticketsplus.be/evenem…/…/Belgian-Hockey-Finals…

Op zaterdag 30 juni a.s. wordt voor de vijfde keer het Generatie Pact Toernooi op RAHC georganiseerd. Het Generatie Pact Toernooi is een familie toernooi voor zowel spelende als niet-spelende leden van onze club. Het Generatie Pact Toernooi heeft als doel de ouders en spelers van U8 tot en met Masters beter te leren kennen. We willen eveneens aan niet hockeyende ouders, broers en zussen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de hockeysport. 

 

Deze zaterdag om 12.00 u massaal aanwezig zijn om de dames naar de finales van de Play-offs te schreeuwen. Halve finale tegen Braxgata. Er zijn verschillende verrassingen op komst voor alle aanwezigen! 

Afgelopen weekend, terwijl het super sunday was en heren 1 promoveerden naar de eerste divisie (na het halen van de play-offs van de dames 1...) , speelden de U19G2 een vriendschappelijke wedstrijd tegen RRGS oftewel Rangi Ruru’s Girls’ School uit Christchurch., Nieuw Zeeland!

Willemijn Franssen van het team haalde zelfs samen met de kapitein van het Nieuw Zeelandse team de lokale Nieuw Zeelandse pers. 
Artikel in link: https://www.infonews.co.nz/news.cfm?id=115909

Ga zeker kijken op onze facebook om de fantastische Haka van de meisjes te zien. Bij 250 likes van het filmpje gaat de Raad Van Bestuur van onze Club deze voor jullie playbacken op het einde van het Seizoen... Liken en Sharen is de boodschap!

Door de vele inhaalmatchen zijn er veel afzeggingen voor de kick-off "Start to Umpire"
De presentatie vandaag om 18u gaat niet door, maar wordt verschoven naar een latere datum na de play-offs om iedereen in de gelegenheid te stellen deze unieke voorstelling door Laurine Delforge bij te wonen.
Wij willen ons verontschuldigen, maar beloven snel een nieuwe datum voor deze topavond!
RAHC Umpire Academy

klik op : Play Off Rules dan  kan u het reglement raadplegen voor de Play-offs voor het seizoen 2017-2018. 

Er werd een belangrijke wijziging doorgevoerd voor de Play-off finales bij de Heren en Dames van de Belgian League (+ ticket EHL).

De eindwinnaar is degene die de meeste punten heeft verzameld aan het eind van de twee wedstrijden. Het aantal gescoorde doelen wordt niet meer in rekening gebracht (bekijk de details in het reglement).

Dankzij onze trouwe sponsor DIGITOPIA krijgen de eerste 150 supporters voor de play-off wedstrijd Dames 1 tegen Braxgata morgen een gratis RAHC sjaal. So be there (en zeker 'on time'!)

 

 

Bijna iedereen heeft ondertussen het logo van onze sponsor   op zijn of haar uitrusting.

Wie dit nog niet heeft: Morgen, 28 april zal onze drukker Martijn van Printz van 09:00u tot 17:00u aanwezig zijn op de club om de rokjes en shorts waar dit nog niet opstaat, uiteraard GRATIS, te bedrukken.

Als je die dag uit speelt zouden we het appreciëren om even langs de club te gaan om dit in orde te brengen zodat onze sponsor uiterst tevreden is en blijft.

Resto

 Vrijdag 18 mei

  *Rundscarpaccio

*Meloen met seranoham

 

 *Ribbetjes met frietjes

*Steak, slaatje en steppegras

*Gamba's met look en brood of frietjes

*Tapayaki kip met pasta 

 *Asperges op zijn Vlaams

 

*Dame Blanche

*Tarte Tatin

   Graag reserveren via bar@rahc.be 

Dames & Heren BIJNA 1

Play Offs 

 

HALVE FINALE GIRLS U14

ZATERDAG 10.00U 

Antwerp-leopold

 

HALVE FINALE GIRLS U19

ZATERDAG 15.00U

Antwerp-Wellington

 

(CLUBHUIS IS OPEN!!!)

 

HALVE FINALE GIRLS U16

ZATERDAG 10.00U

Heracles-Antwerp

 

 

 

         

Clubkalender
Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

vertrouwenspersoon@rahc.be

Olivier Onghena : 0477/72.24.42

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

         

Verjaardagskalender
21/05
Leen Dierick
21/05
Heidi De Wilde
21/05
Annelien Pieters
21/05
Caroline Cowé-geboers
21/05
Marie Leunen
22/05
Fran Pelemans
22/05
Dicky Boeckx
22/05
Charlotte Hunter
22/05
Julie Wybou
22/05
Kick Blaas

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com