Geen paniek! We zijn gestart met de aanleg van de nieuwe grasmat! Binnenkort te bewonderen, te kussen en uiteraard kampioenentitels op te vieren. We houden jullie op de hoogte!

Dé zoveelste kampioenenploeg op een rij!

Junior Ladies 2 (zalige naam tenandere...) hebben gisteren Herakles verslagen met mooie 4-1 cijfers wat ze de ereplaats bezorgde.

Dankzij de topcoaching van Tommy Veen en manager/kapitein/speelster (vrouwen kunnen wel degelijk multitasken) Nathalie Wauters.

Deze laatste gaat er spijtig genoeg mee stoppen en zal worden opgevolgd door de immer enthousiaste Natacha Leynen.

Tommy zal blijven coachen. (het is hem geraden...)

Wanneer de festiviteiten plaatsvinden om dit te vieren is mij alsnog niet bekend...

Nogmaals proficiat!!!

 

 
Vorig seizoen stond voor onze heren 1 in het teken van "Rise together" en dat hebben ze met verve volbracht. Antwerp is terug waar ze horen.... in de eredivisie. Een eredivisie die er heel anders uit zal zien komend seizoen met de veranderingen die het nationale hockey opgelegd worden vanuit de internationale bond. Maar daarover later meer... want belangrijker is wie onze kleuren zal verdedigen komend seizoen onder de bezielende leiding van Jeroen Baart en zijn staff.
 
 
Zoals jullie weten namen we reeds afscheid van enkele RAHC legends met Nicolas Laddyn en Mathias Clerckx die het op hun oude dag iets rustiger aan zullen gaan doen ;) Maar ook Quinten Dewitte, Joris Van Ussel en Christophe Sax doen een stapje terug naar andere teams/clubs terwijl Max Hendrickx opnieuw voor het buitenland en de studie kiest. We wensen hen allemaal heel veel plezier, succes en hopen ze langs de lijn te zien, supporterend voor heren 1 met ne frisse Gouwe Veugel (het door onze H1 gebrouwen bier) in de hand. Dus was het ook nodig onze jongens weer wat vers bloed en versterkingen te brengen om komend seizoen volwaardig mee te draaien op het hoogste niveau. We stellen jullie trots de volgende transfers voor die komend seizoen de mooiste rood en witte kleuren mogen dragen...
 
We starten met de terugkeer van de verloren zoon. Greg Stockbroeckx werd vorig seizoen kampioen met de buren uit Brasschaat maar de lokroep van het rood en wit was (vanzelfsprekend) onweerstaanbaar dus zien we Greg komend seizoen weer aan de zijde van zijn jongere broer in de spits, goaltjes scorend voor ons Antwerp! Welkom thuis Greg...
 
 
Een andere versterking in de spits komt van verder weg en toch ook weer niet. De Zuid-Afrikaanse international Taine Paton (29) - hij speelde onder andere voor zijn land op de Olympische Spelen van London - is immers ook goed bekend met het Antwerpse en de Belgische hockey competitie dankzij enkele jaartjes bij Beerschot. De opportuniteit om in ons rood en wit te mogen spelen was ook voor Taine onweerstaanbaar en dus zal hij onze aanval versterken.
 
 
 
 
Op het middenveld verwelkomen we de ervaren Nieuw-Zeelandse international Nick Ross (27). Deze ambitieuze middenvelder heeft zijn vizier gericht op Tokyo 2020 met zijn Black Sticks, zoals de Nieuw-Zeelandse ploeg genoemd wordt, maar eerst op een succesvol seizoen met ons RAHC. 
 
 
 
 
Andere versterkingen voor het middenveld zijn onder andere Thibaud Van der Putten die vorig seizoen nog voor Leuven speelde en Romain Devillé die bij Herakles vandaan komt. Jongens die volgens de coach goed zullen passen bij ons Antwerp DNA.
 
 
 
Maar ook achterin mogen we uitkijken naar versterking. De Franse international met Hollandse roots, Niels van Straaten, speelde afgelopen seizoen nog in de Nederlandse hoofdklasse met HDM en mikt ook met de opkomende Franse nationale ploeg hoog de komende jaren. Hij zal verdedigend zijn steentje bijdragen aan ons succes komend seizoen.
 
 
 
Met enkele voormalige Belgische jeugd internationals en 3 internationale toppers uit Zuid Afrika, Nieuw-Zeeland en Frankrijk erbij zullen onze heren komend seizoen de recent afgedwongen promotie meer dan verdedigen. Want laat ons niet vergeten dat ook onze bestaande jonge talenten, die vorig jaar veel speelminuten konden maken, weer een stuk verder staan in hun ontwikkeling. En dat we daarnaast nog enkele sterkmakers met veel eredivisie ervaring in huis hebben. De ambities voor komend seizoen zijn het confirmeren, eerst als een subtopper in de middenmoot, voor we in de nabije toekomst door een gezonde groei weer kunnen aanhaken bij de top van de eredivisie... 
 
Maar laten de supporters eerst maar eens genieten van een mooie zomer met voor de liefhebbers eind juni een top toernooi op een half uurtje rijden met de absolute wereldtop: de Champions Trophy in Breda. En laat ons niet vergeten ook de toekomst van het internationale tophockey op ons eigen RAHC met de beste teams "Under 21" van de wereld, meer info volgt. 
 
Komende zomer zullen deze heren de trainingen op ons RAHC weer oppikken om jullie dan vanaf september mooi hockey van eredivisie niveau voor te schotelen. Tot dan... veel succes aan alle studenten, weinig stress voor alle ouders en goed insmeren voor alle zonnekloppers :)

 

Beste ouders, beste spelers,

De Hoofdcoaches zullen zo spoedig mogelijk al uw mails beantwoorden.

Dank voor uw begrip.

 

Beste ouders en spelers,
 
Het spannende moment is aangebroken. De Teamindeling.
In de bestanden vinden jullie de teamindeling van 2018-2019. Kijk goed naar de categorie waarin jullie zoon of dochter gaat spelen.
Voor de Stagespelers Tophockey is er een document met uitleg bijgevoegd, bekijk ook dit goed.
 
Procedure van vragen of uitleg:
 
1. Mocht er door een foutje iemand vergeten zijn, of een nieuw lid die er niet bij staat graag contact opnemen met het onderstaande mailadres. Duidelijk de naam en geboortedatum benoemen aub.
2. Is er een vraag of zou iemand uitleg willen over de teamindeling ook graag contact opnemen via onderstaand mailadres. Duidelijk de vraag, naam, team en geboortedatum benoemen.
 
Alleen via deze weg worden de vragen doorgestuurd naar de Headcoach en die zal contact opnemen om deze vraag te beantwoorden. Eventueel zal er een kort gesprek zijn om de vraag of keuze verder uit te leggen.
Vaak wordt er een andere weg via bestuursleden of andere mensen gezocht. Dit is niet wenselijk en de vraag zal dan ook langer blijven liggen of niet beantwoord worden en dat zou jammer zijn.
 
Mailadres vragen of uitleg: rahc.teamindeling2018@gmail.com
 
 
Met sportieve groet,
 
Steven Hendrickx
Technisch Manager RAHC

 

 

U7 - U8 teamindeling 2018-2019

U10 - U12 teamindeling 2018-2019

U14 - U19 Girls teamindeling 2018-2019

U14 - U19 Boys teamindeling 2018-2019

Uitleg voor Stagespelers Tophockey

'Via deze weg wil ik graag nog een bedankje geven in eerste plaats aan alle keepers die we afgelopen 5 seizoenen hebben mogen trainen. Begonnen met een klein clubje van 15 a 16 keepers en uitgegroeid tot een school van ruim 30 keepers.

We hebben mooie momenten meegemaakt met landskampioenschappen en natuurlijk district en Begold selecties. Ik denk dat we trots mogen zijn op de mensen die trainingen hebben verzorgd door de jaren heen, niet alleen ik, maar ook een Vincent, Sem, Hendrik, Amber, Arthur, Floor, Nathan, Margaux, Cedric en Matteo.

Ook degenen die het destijds mogelijk hebben gemaakt om een keepersschool op RAHC te ontwikkelen, Annik en Kim. Super bedankt!

Wat ga ik doen? Ik ga wat werkzaamheden doen voor de VHL waar ik het keepers gedeelte op me neem en docent zal worden, Daarnaast zullen mijn taken bij Begold en district worden uitgebreid.. allemaal leuke dingen in het vooruitzicht.

De basis voor dit alles is RAHC en daar ben ik de club in het algemeen dankbaar voor.

Succes met het voortzetten van de keepersschool en we zullen elkaar vast wel een keer tegen komen.

 Kai

 

Van gans de Club ook mega dank aan Kai en superveel succes gewenst in de toekomst!!

 

Via deze gouden stick link kan u stemmen voor de publieksprijs van de gouden stick!

U kan daar kiezen voor toppertjes als Michelle Struijk, Emma Puvrez en Elodie Picard.... (namen doorgegeven aan cel communicatie dus don't shoot us als hier andere namen moeten staan!)

Voor de Heren kan er niet gestemd worden, dat is iets voor volgend jaar!

 

 

En het goede nieuws blijft maar komen! Een uitzonderlijk grote groep geselecteerden dit jaar van Antwerp voor de U14 BeGold district!

Dit weekend waren het NATIONALE selecties.

Spijtig genoeg net niet geselecteerd, maar toch al ganse jaar waanzin meegespeeld bij BeGold: 

Justine Delbaere, Arno Hendrickx, Sara Valgaeren, Julie van Marcke, Quinten Vastiau en Quinten Verboven

En bij deze geslecteerd BEGOLD NATIONAAL:

Bussels Maïté, Maura Cornelissens, Jules de Cleene, Jules de Cruyenaere, Roos de Jonghe, Theunissen Félice

SUPER PROFICIAT AAN IEDEREEN

Nu allemaal samen op deze link of op logo drukken en meezingen!

 

 

Na al onze kampioenenvieringen Hét event van het jaar.

Dé BBQ van onze Grillmaster Steve himself.

- 18h apero

- 19h30 BBQ (25 euro/volw en 15 euro/kid)

- lounge muziek, Gin bar, Kids animatie, Kids hockey

NU INSCHRIJVEN is de boodschap, je krijgt geen korting, maar je bent wel zeker dat je erbij bent! => aan de bar of bar@rahc.be

Restaurant

 

Vrijdag 16/11

Pasta Scampi

Pasta Kip

Spaghetti Bolognese

Pizza uit het vuistje
Wrap Kip

 

 reserveren via bar@rahc.be

 

Clubkalender
Dames & Heren 1

18 november 

 

Dames 2

(die andere Topdames)

12:00u 

Antwerp - Waducks

      

     

 

Heren 2

(die andere Heren...)

15:00u

Antwerp-Rasante

 

      

Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

 

 

 

 

vertrouwenspersoon@rahc.be

 

 

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

   

     

Verjaardagskalender
16/11
Evi Van Berckelaer
16/11
Elise Jonk
16/11
Lore Groen
17/11
Louis Struyf
17/11
Julietta Maes
17/11
Marie De Cort
17/11
Romy De Smet
17/11
Olivia Neyrinck
18/11
Emma Schouwaerts
18/11
Christophe Boschmans

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com