Op 28/06 vanaf 13u kan u de teams voor seizoen 2023 - 2024 hier raadplegen.

 

Beste leden,

Graag willen we jullie informeren dat vanaf maandag 22 mei de Gemeente Schilde zal starten met de heraanleg van het fietspad aan de Sint-Jobsteenweg in Schilde (’s-Gravenwezel). Dit vanaf de gemeentegrens met Sint-Job-In-‘t-Goor (Brecht) tot aan het kruispunt met de Fortsteenweg.

Deze werken zullen starten omdat het fietspad toe is aan vernieuwing. Het comfort voor de fietsers wordt verhoogd en de bestaande betonklinkers worden vervangen door een nieuwe verharding in asfalt.

Volgens de huidige planning zullen deze werken zeven maanden duren, dus tot eind 2023. Het weer en technische problemen op de werf kunnen voor vertraging zorgen.  Voor meer informatie kunnen jullie terecht op de sociale media van de gemeente Schilde, Hoplr of www.schilde.be/openbarewerken.

Doorgaand verkeer zal worden omgeleid en plaatselijk verkeer zal blijvend kunnen doorrijden in beide richtingen. Er komen lichten ter hoogte van de werfzone. De werfzone schuift telkens op naargelang de vordering van de werken. Fietsers worden omgeleid via de oversteek van het Antitankkanaal.

Wij hopen dat jullie als leden niet te veel last zullen ondervinden van deze werken en danken jullie voor jullie begrip.

 

Met sportieve groeten,

Yvette - Secretaris

Het is niet alleen dankzij onze Zilveren Award voor onze Umpire Academy die laat zien hoe belangrijk onze Umpires voor ons zijn, we hebben nu geïnvesteerd in een state of the art communicatiesysteem dat ons in staat stelt onze Umpires nog beter op te leiden. Lees er alles over in dit artikel!

https://www.axiwi.nl/scheidsrechters-rahc-umpire-academy-werken-met-axiwi/

Ontzettend trots op onze zilveren award voor onze Umpire Academy en tevens zilver voor onze Club Manager Academy! Dank aan iedereen voor jullie inzet voor dit prachtige resultaat!

 
 

Afgelopen vrijdag verwelkomden we velen onder jullie op ons Hockeybal.
Een woordje van dank is hier wel op zijn plaats:

 • Eerst en vooral een dikke dankjewel aan jullie, onze leden, voor de talrijke opkomst en de fantastische sfeer!
 • Balteam en hun vrijwilligers: zij hebben gezwoegd en gezweet om dit evenement tot een ongelooflijk succes te maken!
 • Onze sponsors die enorm toffe en mooie prijzen schonken voor de tombola en de veiling!


We kunnen wel zeggen dat het absoluut een geslaagd feestje was. WE ARE REDS AND WE KNOW HOW TO PARTY!

Fotos zijn te bekijken op onze Facebookpagina

Met de nodige trots kunnen wij melden dat Royal Antwerp Hockey Club VZW tot een historisch akkoord is gekomen met het merendeel van zijn schuldeisers waarvoor alvast onze oprechte dank.

Het was geen geheim dat onze club torenhoge schulden uit het verleden met zich meedroeg wat de ideale werking in de weg stond.

We maken ons hierbij sterk dat we onze 100ste verjaardag terug financieel gezond willen inzetten. Dit gaat niet enkel zijn door de goodwill van onze schuldeisers, maar hebben we besloten bijkomende maatregelen te treffen om dit ambitieuze doel te bereiken.

 • Vanaf volgend seizoen zullen onze D1 en H1 niet meer betaald worden om te spelen, wel om coaching en training te geven aan onze jeugdploegen.
 • Er worden wel bijkomende investeringen gedaan om meer in te zetten in betere training, coaching en sportieve ondersteuning.
 • Focus op eigen jeugd wordt nog prioritairder dan ooit.
 • We hebben ondertussen veel nieuwe sponsors aangetrokken die absoluut geloven in ons nieuw verhaal (meer info hierover binnenkort)
 • We richten ons tot ALLE leden om meer te doen binnen onze club. Onze Horeca zal vanaf heden mee gedragen worden door onze leden. Elk team zal éénmalig enkele vrijwilligers moeten afvaardigen om ons horecateam te ondersteunen (zoals bij veel clubs…). Info en planning volgt spoedig.

Deze maatregelen gaan ervoor zorgen dat we van onze club terug een solvabele club gaan maken waar de ontwikkeling van eigen jeugd centraal staat samen met een langere termijnvisie naar doorstroming voor topsport.

Door de extra investeringen in sportieve ondersteuning zullen al onze spelers, van kuikens tot de hoogste klassen, mee kunnen profiteren van deze stap.

We willen hierbij tevens uitdrukkelijk al onze sponsors, vrijwilligers, sympathisanten en uiteraard u als lid, van harte danken voor jullie trouw en geloof in onze club!

Daarenboven een warme oproep aan wie zelf nieuwe ideeën heeft of specifieke engagementen op zich wil nemen om ons te contacteren.

Samen kunnen we bouwen aan onze fantastische club en kunnen we op een prachtige manier ons 100 jarig bestaan ingaan.

Wordt vervolgd.

Van Harte,

Uw bestuur

 

 

Zeer mooi artikel met onze Laurine Delforge en Murphy Allendorf op de site van de https://ionhockeyleague.be/

 

Deze topper verdient absoluut de titel van vrijwilliger van de maand! Door zijn inspanningen zijn de relaties tussen Australië en België beter dan ooit! Mega danku Thierry Vlerick voor al je werk en dat allemaal steeds met je legendarische smile!

 

Een aandeelhouder van het eerste uur van Antwerp Hockey Invest, de eigenaar van onze infrastructuur, heeft ons te kennen gegeven zijn aandelen van de hand te willen doen.

Het betreft 73 aandelen vandaag aangehouden door de Heer Alex Timmermans met wie geïnteresseerden kunnen contact opnemen ter bespreking van de transactie.

Gelieve ondergetekende ( via administratie@antwerphockeyinvest.be ) tevens mee te betrekken voor de eventuele administratieve afhandeling, waarvoor dank.

De gegevens van Tex zijn de volgende:

booking@DJTex.be<mailto:booking@DJTex.be

+32 495/180.747

 

Michel Nierinck

Afgevaardigd Bestuurder Antwerp Hockey Invest NV

RAN

 
STATUS VELDEN

De velden zijn bespeelbaar!!

CLUBKALENDER
ZOEKEN
VERTROUWENSPERSOON RAHC
HELPENDE HANDEN

Wij zijn op zoek naar helpende handen om ons team van vrijwilligers te versterken.

 • barteam
 • organisatie jeugdttornooi 
 • RAHC bal
 • ...

Meld je hier aan en er wordt contact opgenomen. 

PADELVELD RESERVEREN

Klik op logo om te reserveren!

 
Ion

MET STEUN VAN

 
 

    

 
VERJAARDAGEN
14/06
Maxime Cowé
14/06
Yigit Kutlu
15/06
Karen Abelshausen
15/06
Gregory Van Hoolst - Matthyssen
16/06
Lauren Bakker
16/06
Jules Hendrickx
16/06
Maxime Van den Abbeele
16/06
Bastiaan Twickler
17/06
Maite Van Rysselberghe
17/06
Lisse Van Rysselberghe

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2024, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com