Beste leden,

Zoals u weet zijn onze lidgelden de laatste jaren, desondanks alles, steeds ongewijzigd gebleven.

Het zal u niet verbazen dat we door de huidige economische situatie (stijgende prijzen van grondstoffen én energieprijzen die bijna verdrievoudigd zijn), het wegvallen van vele evenementen en minder inkomsten van de horeca door Corona, voor komend seizoen genoodzaakt zijn om de bijdragen per lid aan te passen om de gezonde werking van onze club te kunnen waarborgen.

Om hier zo transparant mogelijk in te zijn, kiezen we ervoor om dit vanaf heden op te splitsen in enerzijds een bijdrage voor het lidmaatschap en anderzijds een bijdrage aan het onderhoud van onze infrastructuur. Ook daar zijn de prijzen exponentieel gestegen: energie, arbeid, water, onderhoud, écht alle kosten om onze club zo optimaal mogelijk te houden, zijn gigantisch de hoogte ingegaan.

Zoals altijd, is het zeker mogelijk om uw factuur in delen te betalen, alle begrip daarvoor. U dient hiervoor enkel een email te sturen naar admin@rahc.be.

Leden van wie de lidmaatschapsfactuur voor komend seizoen op 30/09/2022 nog niet betaald is, zullen automatisch geschorst worden. Deelnemen aan trainingen en wedstrijden zal niet mogelijk zijn totdat de verschuldigde bijdragen zijn voldaan.

RAHC wil graag blijven investeren in een goede jeugdwerking, opleiding van staf en trainers en in de infrastructuur.
We hopen hiervoor te kunnen rekenen op uw medewerking en danken u alvast bij voorbaat.

De tarieven voor komend seizoen kan u hier raadplegen.

 

Met Sportieve Groeten,

Bestuur RAHC