Beste Leden en Sympathisanten van RAHC,

Zoals jullie ongetwijfeld nu bijna dagelijks merken gaat er in Europa op 25 mei 2018 een nieuwe wetgeving van kracht in verband met de bescherming van uw privacy.

Ook onze club is uiteraard hieraan gebonden en we zijn naarstig bezig om te zorgen dat we aan de richtlijn kunnen voldoen (zoals we dat vroeger ook deden…maar bewuster).

Er zijn drie dingen die u absoluut moet weten als lid, vrijwilliger of sympathisant die deze nieuwsbrief ontvangt:


Ga naar Twizzit (via “mijn RAHC.be” rechtsbovenaan de site), log in en check uw gegevens en instellingen. Hiervoor klikt u op uw naam/foto en kan u account instellingen en email instelling nakijken en verbeteren.

Let wel: indien u zich voor de nieuwsbrief uitschrijft dan kunnen wij u niet meer op de hoogte brengen van alles wat er reilt en zeilt op de club, dus dat is echt niet handig (vooral voor uzelf…). Niet doen dus tenzij je echt afscheid neemt van ons!

Indien jullie vragen of problemen hebben met inloggen bij Twizzit kan u terecht bij secretaris@rahc.be. 

Voor alle vrijwilligers die met ijsten werken van gegevens van leden: zolang de gegevens relevant zijn voor het doeleinde en u zorgt dat ze goed zijn beveiligd, dan bent u al een heel eind op weg. Indien u twijfels of vragen heeft kan u een mailtje sturen naar privacy@rahc.be, zeker doen! Wij zorgen ook later nog voor verdere steun voor de aanleg van een gegevensregister.

De volledige privacyverklaring vindt u op de site onder de sectie “Club”