De Belgische Hockey Bond maakt het ons gemakkelijker:

Vandaag is eindelijk ook de Apple versie van de App (IOS) live gegaan voor de KBHB. Dit wil dus zeggen dat onderstaande info nu voor zowel Android als IOS van kracht is.


 

nieuwe versie van de App van de bond beschikbaar voor Android : de versie 5.0.3. Om na te kijken of men de laatste versie heeft, gaat men naar Menu – Help & feedback en onder het logo vindt men de versie.

 

Er zijn 4 grote veranderingen:

 

-        Nu kan een ouder onmiddellijk alles beheren voor de kinderen in ZIJN account.

Men moet niet meer naar “Kiezen persoon” om het programma of de aanwezigheden in te geven. Alles staat nu onder 1 account (zie afbeeldingen). UITERAARD moet hiervoor het email van de ouders in Ouder 1 of 2 staan. Hierover volgende week meer uitleg.

Hiermee is de oplossing gevonden voor gescheiden ouders.

 

 

-        Vanaf nu kan je al dagen op voorhand de Officials invullen!

Tot nu toe kon je pas op de dag zelf de scheidsrechter invullen, maar met deze versie kan dat dagen op voorhand vanaf dat het wedstrijdblad voorhanden is. UITERAARD mag men Nationale scheidsrechters NIET wijzigen, behalve de dag zelf indien nodig!

 

-        Officials kunnen officials wijzigen

Vroeger kon een scheidsrechter zijn collega niet wijzigen als die niet kwam opdagen. Of kon een zaalafgevaardigde bij Indoor de scheidsrechters niet opgeven. Nu kan men dat wel. Wat men NIET kan is ZICHZELF van het blad verwijderen!

 

-        Voor sommige divisies kan men de uitscheidsrechter invullen!

Vanaf nu beschikt de bond over een parameter om aan te geven of er voor een bepaalde divisie ook een UITscheidsrechter nodig is. Zo MOET de bezoekende ploeg ZIJN scheidsrechter ZELF ingeven! Zoals aangegeven hieronder op het plaatje moet de thuisploeg zijn scheidsrechter ingeven bij de 1e scheidsrechter en de bezoekende bij de 2e. Dit is vooral nodige bij sommige Outdoor divisies, bij de Beker en in bijna alle Indoor wedstrijden.