Verleden week maandag werd de laatste training van het G-Hockeyteam voor dit seizoen gegeven.

Bij deze gelegenheid willen we de co-trainers  Joséphine Jacobs, Marine Gryspeerdt, Arthur Leus,  Hendrik Van Breusegem, Maxim Flebus en Oliver Paeshuys  extra bedanken voor hun inzet. Zij hebben elke maandag  onder toeziend (en goedkeurend) oog van Vita et Pax leerkracht L.O. Bie Soogen de training en de onderlinge matches van onze 23 G-hockeyspelers begeleid.

Voor onze enthousiaste spelers zit het seizoen er nog niet helemaal op : zondag a.s. verzorgen zij enkele G-hockey demo’s op de opendeurdag van O.C. Clara Fey.

Tenslotte zullen zij op zondag 28 mei ’s middags ook een match spelen n.a.v. het BeGold District Tournament dat dan op onze club plaatsvindt.

Bij het einde van dit seizoen hebben onze spelers  na 3 jaar ook dankbaar afscheid genomen van hun hockey-mentor Michael Cosma. Michael heeft hen samen met de co-trainers vooreerst de hockey-technieken aangeleerd. Maar zeker zo belangrijk heeft hij hen op een eigen manier ook sportiviteit, fairplay en teamspirit bijgebracht, kwaliteiten waar zij in hun dagelijks leven buiten de hockey ook de vruchten van plukken.

Thanks Michael !

Wij rekenen er op om volgend seizoen beroep te kunnen doen op een nieuwe gedreven trainer die de begeleiding van onze G-hockeyspelers kan verder zetten.

G-hockeyers

Jef Van Lint