Op Zaterdag 4/03/17 stond het G Happening van Victory op de planning. Het was een heel mooi event met een puike organisatie.

 

lees verder


We vertrokken met 10 spelers van de G-ploeg van Royal Antwerp HC naar Edegem. De jongens en meisjes hadden er enorme zin in. Eens aangekomen kregen we koffie, thee en een stukje cake.

Na de ontvangst trokken we met onze gehele ploeg naar de kleedkamer. Iedereen in dezelfde outfit. Ze zagen er prachtig uit! De coach overliep nog even de planning en daar gingen we!

De jongens en meisjes werden verdeeld in 3 niveaus. Deze 3 groepen kregen elk oefeningen op hun eigen niveau. Ze deden dit super! Als slot speelde ze per niveau een match. In de verschillende matchen kon je de vooruitgang van onze jongens duidelijk opmerken. Ze gaven prachtige passes, er werd gescoord en veel plezier gemaakt.

Na de matchen was het tijd voor de uitreiking van de prijzen. Elke deelnemer kreeg een: snoepzakje, hockeybal en een poncho. De prijzen werden uitgereikt door niemand minder dan Red Pantster Anne-Sophie Weyns.

Lorenz,

Opvoeder - Orthopedagogisch Centrum Clara Fey