Lieve leden,

Hierbij een overzicht van de planning van trainingen tot eind Mei:

U14-U19: er zijn geen trainingen meer vanaf maandag 17 Mei, er worden enkel open trainingen georganiseerd voor alle spelers die via hun managers hebben laten weten dat ze geïnteresseerd zijn om competitief te hockeyen. De sessies worden gehouden op:
Woensdag 19 mei
Donderdag 20 mei
Maandag 24 mei
Dinsdag 25 mei
Woensdag 26 mei
Donderdag 27 mei

Hiervoor zijn de uitnodigingen inmiddels verstuurd. Mocht je nog willen deelnemen, stuur dan z.s.m. een berichtje naar glenn@rahc.be.

Kuikens t/m U12: de normale trainingen op woensdag en vrijdag gaan door t/m eind Mei. Vanaf Juni zal er op de vrijdagen nog een vorm van training aangeboden worden maar hierover volgt later nog verdere info.

Alle mineurenploegen, Gents, Ladies, trimmers: iedereen kan op het eigen uur in het trainingsschema blijven trainen tot eind Juni.

Vrije trainingen: Via ons reservatie-systeem op de website kan er tot eind Mei op zaterdag en zondag een stuk veld gereserveerd worden voor vrije training of onderlinge wedstrijdjes etc. Vanaf Juni zullen we dit ook op weekdagen kunnen aanbieden. Het is zeker leuk om met het team nog eens af te spreken, wat te hockeyen en misschien te combineren met een team bbq, team brunch of een ontbijtje op ons Corona-proof terras. Graag dan een berichtje naar bar@rahc.be