Lieve leden,

Hieronder nogmaals bericht van de Belgische Hockeybond naar aanleiding van de gevolgen voor de clubs ten gevolge van de crisis.

Zoals eerder gemeld in onze Newsletter kunnen wij dit enkel maar bevestigen en dit met de belofte dat we er als club alles aan zullen doen om de verliezen van het voorjaar (inkomsten weggevallen terwijl vaste kosten doorlopen) goed zullen proberen maken op manieren die de leden niet extra zullen belasten. 

Moest je zelf ideeën hebben, doorsturen naar idee@rahc.be.

Met dank voor jullie solidariteit!

Het Bestuur

 

Beste hockeyspeelster,
Beste hockeyspeler,
Beste hockeyclub lid,

 

Het ganse team van de Koninklijke Belgische Hockey Bond, de Vlaamse Hockey Liga en Ligue Francophone de Hockey hoopt van harte dat het goed gaat met u en de mensen die u dierbaar zijn en dat u erin slaagt om gezond en in veiligheid te blijven in deze zeer uitdagende tijden!


De COVID-19 pandemie heeft iedereen als een bliksemschicht geraakt! Of het nu op persoonlijk of op organisatorisch vlak is, en op het medische, sociale, mentale of economische niveau, … iedereen voelt de impact van deze onvergelijkbare crisis.


Helaas geldt hetzelfde voor onze hockeygemeenschap. Dagelijks worden meerdere van onze leden en van onze clubs geraakt door de diverse effecten van deze crisis. Wij sturen vandaag deze uitzonderlijke boodschap, om iedereen aan te zetten tot solidariteit. Help anderen als je kan, enkel een morele steun kan al wonderen verrichten.


We zouden u ook willen vragen om solidair te blijven met uw club. Sinds 13 maart zijn alle activiteiten in alle hockeyclubs van het land opgeschort. Deze situatie zou wel eens nog verschillende weken kunnen aanslepen. Dit betekent dat uw club op dit moment geen enkele inkomstenbron meer heeft. Maar zelfs al liggen alle activiteiten momenteel stil, de kosten blijven wel lopen, of nemen in sommige gevallen zelfs toe.


Blijf daarom aub uw club maximaal steunen! Vraag aub. geen terugbetaling van lidgeld aan. Geef uw club de kans om op een serene manier verder te werken en actief volgend seizoen voor te bereiden.  

 

Alvast ontzettend bedankt voor uw hulp in onze gezamenlijke strijd tegen de nefaste gevolgen van deze Coronacrisis!

 

 

Met sportieve groet,

 

 

 

 

 

Marc Coudron                                     Yves Henet                                            Patrick Keusters

Voorzitter KBHB                                  Voorzitter LFH                                      Voorzitter VHL

 

 

 

 

Serge Pilet                                             Dominique Coulon                           Christoph Van Dessel

Algemeen directeur KBHB            Algemeen directeur LFH                Algemeen directeur VHL