Zaterdag 30 November 2019 

 

géén wedstrijden om 11.30u 

 

Veld 1 ( Digitopia veld )  -  Onbespeelbaar

Veld 2 ( Centrauto veld ) -  Onbespeelbaar

 

Kijk eerst naar de website van de club waar je moet gaan spelen vooraleer je vertrekt.

                                       

Procedure bij officiële competitiewedstrijden:
Indien er geen algemene afgelasting wordt afgekondigd door de KBHB/VHL, is het de taak van de bezoekende club om contact op te nemen met de ontvangende club om te weten te komen of de velden al dan niet bespeelbaar zijn. Deze informatie kan u raadplegen via hun website of een specifiek telefoonnummer.
Deze informatie moet ten laatste om 8u ’s morgens beschikbaar zijn. 


Wat moet je doen bij gedeeltelijke afgelasting?

De thuisploeg meldt de afgelasting in de hockeyapp: reden onbespeelbaar veld. De 2 ploegen nemen met elkaar contact om nieuwe datum af te spreken om de wedstrijd in te halen. Hou rekening met de indoorcompetitie, beschikbare outdoorvelden, de deadline om een wedstrijd in te halen en hou ook de weersvoorspelling in de gaten.

Wanneer is een veld onbespeelbaar?

  • Bij temperaturen rond of onder het vriespunt is een hockeyveld doorgaans onbespeelbaar. Het is gevaarlijk glad en schadelijk voor de kunstgrasvezels om het veld te betreden.
  • Bij hevige, onophoudelijke regenval kan een hockeyveld al dat hemelwater niet aan en vormen zich grote plassen. Wanneer het lichtjes regent of de bui over is, trekt het water vrij snel weg en kan er wel gespeeld/getraind worden.