Hij scoort niet vaak maar deze was wel ontzettend goed getimed en wonderschoon. http://www.youtube.com/watch?v=jdedwyxtEc8&feature=youtu.be

Facundo CallioniAfgelopen weekend werd voor het eerst de score bijgehouden van onze MVP wedstrijd voor de Heren 1. Zoals eerder uitgelegd wordt de "most valuable player" gekozen per wedstrijd waarbij onze eigen coaching staff de top 3 van die wedstrijd beloont met 5, 3 en 1 punt en de coach van de tegenstander zijn keuze voor onze beste man van de wedstrijd nog eens beloond met 5 extra puntjes. Op het einde van het seizoen zullen alle spelers van het team ook hun MVP-punten uitdelen om zo de MVP van het seizoen te verkiezen.

De wedstrijd van afgelopen zondag tegen Waterloo Ducks leverde deze punten op :

  1. Facundo Callioni : 10 pnt
  2. Joep Welten : 3 pnt
  3. Miki Delas : 1 pnt

De eerste wedstrijd van onze dames 1 viel "letterlijk" in het water woensdagavond. Tot een kwartier voor tijd leek er geen vuiltje aan de lucht (alhoewel) maar toen de hemelsluizen vol open gingen was het al snel duidelijk dat er van een wedstrijd niet veel in huis zou komen. Dan mag je nog spelen op een waterveld en tegen een stelletje eendjes uit Waterloo, trop is te veel en te veel is trop...

De wedstrijd werd in overleg uitgesteld tot komende week woensdagavond, opnieuw om 20:30u. Dat betekent dat onze dames hun seizoen dit weekend zullen openen met een dubbel weekend buitenshuis, zaterdag op Orée en zondag op Herakles voor ze volgende week hun twee eerste wedstrijden thuis zullen spelen. Woensdag 24/10 dus om 20:30 tegen Waterloo Ducks en zondag 28/10 om 12:00 thuis tegen Gantoise op de eerste Super Sunday van het seizoen...

Op initiatief van onze nieuwe hoofdsponsor Deutsche Bank starten we dit seizoen met een MVP competitie voor onze fanion teams, heren 1 en dames 1. MVP staat hier natuurlijk voor "Most Valuable Player.

De coaches kiezen per wedstrijd hun MVP's en wij houden de stand bij om op het einde van het seizoen de MVP van het seizoen te bekronen met een passende trofee.

Per wedstrijd geeft onze eigen coach punten aan zijn drie MVP's van die wedstrijd : respectievelijk 5 punten, 3 punten en 1 punt. De coach van de tegenstander wordt gevraagd wie hij/zij bij ons de sterkste speler/speelster vond en die krijgt 5 extra punten. De speler/speelster met de meeste punten is de MVP !

Aan het eind van het seizoen wordt dit klassement vervolledigd met de punten van het team zelf voor hun MVP om zo de MVP van het seizoen te bepalen.

Het wekelijkse en seizoensklassement zal u via de website kunnen volgen vanzelfsprekend. We starten dit weekend.

May the best (wo)man win...

Dames & Heren 1
Hoofdsponsor

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com