Op 17/2 hervatten de Heren 1 de competitie met een moeilijke uitwedstrijd om 15h00 op Leuven.

Onze Dames 1 en Heren 1 spelen op 24/2 de moeder der derby's in een echte SuperSunday tegen Dragons: 

 

Indien U tussen de 2 wedstrijden wenst te eten in het restaurant, reserveer dan via bar@rahc.be . Er zullen die dag uiteraard ook de nodige snacks en hapjes verkrijgbaar zijn, zodat U geen honger of dorst hoeft hebben tussen de 2 wedstrijden.  

Reserveer alvanst 24/2 voor een dag met 2 spetterende wedstrijden.       

Dames 1 speelt volgende week zondag 10/2 om 14h de finale tegen Parc in zaal. (Zaal Willecom in Edegem)

 

De dames, die vandaag in Zandbergen speelden, dienden 1 van hun 2 wedstrijden te winnen om zich te plaatsen voor de finale volgende week. In een goed gevulde sporthal wisten de dames meteen hun eerste wedstrijd met een overtuigende 5-0 te winnen van regerend landskampioen White Star. Ook de 2e wedstrijd wonnen ze overtuigend met liefst 8-1 van Gantoise. Opdracht met brio volbracht dus.

 

Het moet gezegd dat we een zeer sterk Antwerp zagen die volgende week meteen hun eerste zaaltitel kunnen behalen. Als onze dames spelen zoals vandaag zit dit er zeker in.   

 

Voor diegenen die volgende week niet op verlof zijn, ga onze meisjes aanmoedigen in Edegem.   

Dames 1 deden afgelopen weekend een goede zaak in de zaal competitie : 2 maal winst met 4-3 tegen Parc en indrukwekkende 5-0 tegen favoriet en regerend landskampioen in zaal White Star. Volgend weekend kunnen de dames zich plaatsen voor de finale van 10/10. Ze dienen zaterdag 2/2 1 wedstrijd te winnen. Zeker de moeite om onze dames te komen aanmoedigen in De Zandbergen:

 UPDATE

13h30 White Start-Antwerp

15h45 Antwerp - Gantoise

 

Dus kom zeker kijken naar zaalhockey van een hoog niveau. 

Als je jeugdschool het goed doet mag je hopen als club dat je ieder jaar iemand aflevert die naar behoren mee kan draaien op het allerhoogste niveau in de eredivisie bij heren of dames. Doe je het heel goed dan heb je om de zoveel jaar iemand die ook internationaal er boven uit steekt. Het zat er al aan te komen maar vandaag kreeg Alexander Hendrickx, trotse telg uit de RAHC jeugdschool, de bevestiging dat hij mee mag doen over een paar weken met de Champions Trophy in Melbourne, Australië.

De Champions Trophy is het jaarlijkse toptoernooi met de 6 beste landen ter wereld, aangevuld met 2 wildcards. Vaak wordt gezegd dat het nog een zwaarder toernooi is dan een EK of een WK aangezien er geen zwakke broertjes meedoen.

Dit jaar gaat het toernooi door in Melbourne, Australië van 1 tot en met 9 december. Volg het toernooi en Alexander via deze link .

Proficiat Alexander !

Dames & Heren 1

 

 

Onze liefste dames en heren 1

genieten nu van een welverdiende rust

en maken zich op

voor een nieuw topjaar!

 

 

 

 

 

 

Hoofdsponsor

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com