Laurine Delforge speelt al jarenlang de pannen van het dak als zeer energiek aanvalster in onze dames 1. Daarnaast is ze ook een speelster bij de Red Foxes, de Belgische nationale ploeg zaalhockey, is ze een internationaal scheidsrechter, heeft ze haar studie recht afgerond en is ze aan de slag op haar eerste job... Time management, keuzes maken en doorzettingsvermogn zijn haar dus niet vreemd.

Afgelopen zomer werd haar talent als scheidsrechter al een eerste keer beloond met een selectie voor het EK dat in haar eigen land doorging. Ze heeft daar haar kunde opnieuw bewezen en wordt nu beloond met een selectie als scheidsrechter voor het WK dat komende zomer in het Nederlandse Den Haag zal doorgaan. Een absolute top prestatie! 

Laurine, namens heel de club, proficiat met alweer een mijlpaal! Rio 2016 wenkt...

De wedstrijden van zondag 27/10 tegen Herakles zullen gespeel worden OP HERAKLES.  Dit wegens de weersvoorspellingenn (regen) en het feit dat ons waterveld op dit moment worstelt met de verwerking hiervan.

-12h00 Dames 1 - Herakles

-15h00 Heren 1 - Herakles

 

Gezien de rangschikkingen van de 4 ploegen worden het zeker leuke wedstrijden. 

 

Be There 

Na hun overwinningen dit weekend tegen Leuven (H1) en Beerschot (D1) spelen onze eerste teams zondag beide thuis tegen Watducks.

 

12h00 Dames 1- Watducks

15h00 Heren 1- Watducks

 

Het beloven 2 mooie wedstrijden te worden.

 

Deze week gaat de competitie voor zowel Dames als Heren 1 van start met meteen een midweek wedstrijd en een SUPERSUNDAY.

 

Woensdag 11/9 Dames 1: 20h30 Rasante - RAHC: 0-7

Donderdag 12/9 Heren 1: 20h30 Beerschot- RAHC

 

Zondag 15/9 dan de eerste SUPERSUNDAY met

12h00: Dames 1 RAHC-Gantoise

15h00: Heren 1 RAHC -Leopold 

Voor de supporters volgt hier het oefenprogramma voor Augustus en 1ste week September. De 1ste competiewedstrijd is 12 september uit tegen Beerschot. De wedstrijd begint om 20:30 uur.

 

Oefenprogramma

Datum

Tijdstip

Tegenstander

Uit / Thuis

8 Aug

19:30

Push  Breda

Uit

10 Aug

10:00

Tilburg

Uit

11 Aug

11:00

Herakles

Uit

16 Aug

20:00

Zwart Wit

Uit

17 Aug

11:00

Dusseldorf

Thuis

23/24/25 Aug

Tornooi

Tilburg

Uit

31 Aug

18:30

Beerschot

Thuis

5 Sept

20:30

Braxgata

Uit

Beste leden,

 

Onze dames zijn aan een schitterend seizoen bezig. Kampioen in zaal, afgelopen zondag ook de nieuwe landskampioen en nu hun Europees tornooi op ons eigen RAHC.

 

Wat krijgen we te zien: 8 Europese ploegen. Voor het volledig wedstrijdschema en de deelnemende ploegen,  kijk even op www.ect2013.be

 

De club zal dat weekend omgetoverd worden tot een EHF tornooi locatie. Toegang is gratis. Een VIP village voor sponsors en genodigden, waarvoor iedereen kan inschrijven:

-Dag arrangement: 125 Euro (voor 2 personen incl. Fles Laurent Perrier en eten voor 2 personen) of de tornooi formule aan 450 euro (zelfde als dagformule maar dan voor de 4 dagen). Te bestellen via mailtje naar: philippe@rahc.be

 De catering wordt op de VIP verzorgt door Makan Serang (vrijdag), Axel Vijt (zaterdan en zondag) en Philip Jeukens van De Nete (maandag) 

 

 

Maar even samengevat de belangrijkste momenten:

 

Vrijdag, zaterdag en zondag wedstrijden vanaf 13h00, maandag vanaf 8h45 voor de ranking wedstrijden.

 

Vrijdag avond 17 mei om 19h00:

-De topper Antwerp –Reading (UK)

 

Hiervoor verwachten we jullie allemaal op de grootste team APERO van het jaar! Springkastelen voor de kleintjes , een loungebar voor de grotere…

We nodigen alle teams uit om  te supporteren voor de dames en er een unieke sfeer van te maken. Kom met je team , ouders, hele familie en vrienden,….!

 

Zaterdag 18 mei om 19h00

-Antwerp -  CSP Izmaylovo

 

Zondag 19 mei om 19h00

-Antwerp – Baku

 

Maandag 20 mei

De plaatsingswedstrijden. Afhankelijk van de resultaten van de vorige dagen vanaf 8h45.

De finale wordt gespeeld om 15h30. Daarna prijsuitreiking.

 

Als afsluiter een grote BBQ  met alle teams en supporters.

 

IEDEREEN DIE 4 DAGEN IS GEWEEST KRIJGT DEZE BBQ GRATIS   

 

Tijdens hete hele tornooi verzorgt ons barteam jullie en kunnen we rekenen op Makan Serang om de hongerige magen te vullen. Hierbij hun aanbod.

 

 Landentoernooi_Menu_Ned_Engels.pdf

 

Heren 1 speler Bas van Valburg maakt van ons zomer reces gebruik om wat hockey- en levenservaring op te gaan doen bij onze tegenvoeters in Australië. 

Kort na het einde van onze competitie zat hij op het vliegtuig richting Melbourne waar hij nu de show steelt bij een team met de indrukwekkende naam de "Bombers". En volgens een krantenartikeltje (klik hier voor de link) van vorige week voelt hij er zich al aardig thuis:

"Hockey: Dutch recruit's a winner

Essendon's Dutch recruit Bas Van Valburg made his presence felt on Saturday in the Bombers' 4-1 win against Southern United in men's Premier League.

Van Valburg has swapped the red and white of his Belgian club Antwerp for the red and black of Essendon and scored two goals in the weekend win."

Wij wensen hem er veel plezier. Voor 't succes zorgt hij zelf wel zo te zien !

In een ware thriller hebben de D1 zich geplaatst voor de finales van de playoffs.  Antwerp had de eerste wedstrijd thuis met 2-1 van Dragons verloren en had dus iets recht te zetten.

De D1 begonnen sterk en gingen rusten met een 2-0 voorsprong.  In de tweede helft kon Dragons echter terugkomen tot 2-2, wat de uitschakeling van Antwerp zou betekenen.  In de laatste seconde van de wedstrijd scoorde Antwerp echter op PC, zodat er verlengingen met Golden Goal kwamen.

Na enkele gemiste kansen scoorde Antwerp als eerste en werd Dragons met 4-2 verslagen.  De D1 spelen nu de finale tegen Wellington (2 wedstrijden) op donderdag (hemelvaartdag) en zondag.  De finales worden gespeeld op Dragons. 

Beste hockeyvrienden en sympathisanten,

Zondag 21 april belooft een spetterend feest te worden dat u niet wilt missen!! Na jaren trouwe dienst te bewijzen op het veld, heeft onze Koning Joep besloten een einde te maken aan zijn hockeycarrière.. Met spijt in het hart nemen we dus afscheid van hem en daarom willen we hem nog een laatste keer in de bloemetjes zetten!! 

Wat staat er die dag op de planning? 
16u: vriendenmatch Heren 1 - oud spelers RAHC
18u: BBQ + feest

Inschrijven voor de BBQ kan door 15 euro pp. te storten op reknr 363105040835 met vermelding "Bbq Joep + naam". Voor deze schappelijke prijs voorzien wij een heerlijk buffet van groenten en krijgt u 3 stukken vlees van de bbq. 
Inschrijven kan tem zondag 14 april !!

Uiteraard zal het feest in gang gezet worden met gepaste muziek verzorgd door 3 verschillende DJ's! Zet die dansbenen dus al maar klaar!
Om Joep helemaal in zijn element te doen voelen is het thema die dag een TOUCH OF ORANGE! 

Hopelijk kunnen jullie allen talrijk aanwezig zijn!!
Tot dan!

Dames & Heren 1
Hoofdsponsor

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com