Wij hebben van de KBHB en de VHL een mooi overzicht gekregen over de verandering voor volgend seizoen.

Klik op deze link

In dit document vindt u een overzicht van de grootste wijzigingen die zullen doorgevoerd worden voor het seizoen 2017-2018.

Deze betreffen vooral de:

  • Belgian League
  • Open League
  • College League
  • Junior Ladies
  • Ladies

Het sportief reglement 2017-2018 werd hierdoor ook grondig aangepast.

Mich mag sinds vorige week meetrainen met de Red Panthers ter voorbereiding van de Hockey World League!! 

Veel succes Michelle, we zijn trots op jou!

De club neemt met spijt in het hart afscheid van Gregory Stockbroeckx, die na de degradatie van de Heren 1 gekozen heeft om in eredivisie te blijven. Wij wensen hem heel veel succes met de verdere uitbouw van zijn carrière en wie weet kunnen we hem snel weer bij ons verwelkomen in eredivisie, samen met zijn broer Thibault (die bij ons blijft spelen volgend seizoen). Het roodwitte bloed kruipt immers....

Dag allemaal, 

De laatste paar weken zijn voor mij heel zwaar en intensief geweest omdat ik voor een belangrijke beslissing stond.

Na veel piekeren, twijfelen en praten met verschillende mensen, heb ik de knoop doorgehakt. Met pijn in het hart heb ik beslist om de club te verlaten waar ik ben opgegroeid.

Het is tijd voor mij om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deze hoop ik te vinden op Dragons. Dit is de zwaarste beslissing die ik al heb moeten maken, maar ik denk dat dit voor mij de beste optie is om mij als speler verder te kunnen ontwikkelen.

Ik heb enorm genoten van alle jaren dat ik op Antwerp gespeeld heb en zal dan ook elke herinnnering koesteren. Ik zou jullie graag bedanken voor alle steun die jullie mij hebben gegeven en het vertrouwen dat jullie in mij hadden! 

Bedankt voor alles!

Gregory Stockbroekx

Het is met spijt in het hart dat de club (voorlopig) definitief afscheid neemt van Sander Baart.

Met oog op zijn internationale carrière was Sander verplicht andere opties te nemen (in de eredivisie) en hij heeft daar gekozen voor een uitdaging bij onze buren uit Boom, Braxgata.

Wij wensen hem heel veel plezier en succes bij zijn nieuwe team, ongeacht de kleur van de truitjes zal Sander en zijn (binnenkort uitgebreide) familie altijd een rood-wit hart hebben en deel uitmaken van onze RAHC familie!

See you next year in eredivisie voor de derby tegen je broer, Sander...

Manuela Urroz speelt vandaag haar 150ste cap voor Chili tijdens de World League in Vancouver.

Succes superstar!!

Hierbij onze wekelijkse selectie van persartikelen naar aanleiding van RAHC wedstrijden.

25032017 - 1

25032017 - 2

 

Beste Leden,

Het is met trots dat we vandaag kunnen meedelen dat onze club voor volgend seizoen een toptransfer heeft gedaan.

De Nederlandse Maartje Paumen zal vanaf volgend seizoen de Dames 1 ploeg vervoegen.

Maartje Paumen heeft buiten twee gouden en een zilveren medaille op de Olympische spelen o.a. ook 2 wereldtitels, 3 Europese titels en 4 Champions Trophy’s op haar naam. Ze is ook tweemaal uitergroepen tot Best Player of the World door de Internationale Hockey Federatie.

In de Nederlandse Hoofdklasse werd de middenveldster in 2008, 2009, 2010, 2011, 2013, 2014, 2015, 2016 topschutter en ze is gekend om haar trefzekere PC sleep.

Dit zal ongetwijfeld één de meest spraakmakend transfers van het dameshockey zijn en het feit dat iemand met het profiel en de carrière van Maartje voor RAHC kiest is uiteraard geweldig nieuws, voor ons, maar ook voor het Belgische dameshockey.

Hier vindt u het persbericht dat om 11.00 is uitgestuurd.

Nu het seizoen terug van start gaan willen we alle spelers en ouders even terug herinnereren aan de basiswaarden die alle hockeyclubs zijn overeengekomen en waar het bestuur ten volle achter staat.

Maak er een leuk, sportief en respectvolle tweede seizoenshelft van!!!

 

"Onze" RAHC Laurine Delforge heeft de absolute toperkenning gekregen voor vrouwelijke scheidsrechtsters van de Internationale Hockey Federatie: de "Female Umpiring Award 2016".

Het is een bekroning van een boerenjaar voor Laurine, waar zij topprestaties heeft geleverd op nationaal en internationaal niveau.

Dit werd extra in de verf gezet door een selectie voor één van halve finale en de finale voor de Dames op de OS in Rio 2016.

Wij wensen Laurine van harte een megaproficiat met deze erkenning van het hoogste internationaal niveau en uiteraard zijn wij apetrots dat deze topper deel uitmaakt van onze Antwerpfamilie!!!!

U vindt een video van de uitreiking via deze link naar onze facebook pagina:

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=10155371669299026&id=114578274025&notif_t=like&notif_id=1487839316548006

 

Terwijl de Heren 1 zondag operatie redding inzetten bij de buren van Dragons, zijn onze Dames aan een rustig seizoen bezig na de wisseling van de de wacht van onze Sofie Gierts.

Met een behoorlijk aantal nieuwkomers en doorstroming van onze jeugdploegen heeft een relatief nieuwe ploeg met wisselend succes de eerste periode afgewerkt.

Om de teamgeest en de fysiek aan te scherpen zijn Sofie en C° naar de bergen getrokken tijdens de winterstop om terug te komen om hun geplande oefenwedstijdjes…in de sneeuw te zien vallen.

We blijven ambitieus voor onze dames en ook Sofie zelf zet de verwachtingen op punt tijdens een interview met okey.be/La Libre Belgique: play offs halen en dan zien we wel!

Het volledige interview via de onderstaande link:

https://www.youtube.com/watch?v=Ml0t-8Upwi4&app=desktop

Dames & Heren 1

3 opeenvolgende SUPERSUNDAYS!

 

2 september

Dames 1 => Antwerp - Brax

Heren 1 => Antwerp - Brax

 

9 september

Dames 1 => Antwerp - Wellington

Heren 1 => Antwerp Dragons (club uit Brasschaat ergens...)

 

23 september

Dames 1 => Antwerp - Racing

Heren 1 => Antwerp - Racing (de heren dan...)

 

 

  

Hoofdsponsor

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com