Terwijl de Heren 1 hun wedstrijd gisteren op Watducks niet kon doorgaan wegens defect aan de sproei installatie, wonnen de dames 1 de kwart finale van de beker simpel tegen Herakles met 7-2. De Heren 1 wedstrijd tegen Watducks gaat door nu woensdagavond om 20h30 op Watducks.

 

Zondag 1 april om 15h00 is het de jaarlijkse clash :

HEREN 1: ANTWERP-DRAGONS

 

Ambiance verzekerd !

In de eerste plaats een line-up met onze jonge hockeyers.

Lekker weertje, lekker tapa-hapje, lekkere wok met kip of scampi's, lekker aperitiefje,nieuwe terrasmeubelen, nieuwe lekkere ginger-love en uit volle borst mee supporteren ! Als beloning daarna een feestje !

 

U kan ook De Ronde Van Vlaanderen wielrennen Live volgen in het clubhuis

 

Be there

Talent is nooit genoeg... hard werk wordt altijd beloond! Dat is de waardevolle levensles die we meekrijgen van onze nationale damesploeg die aan de hand van onze Sofie Gierts (kapitein van onze dames 1) zich kwalificeerden voor de Olympische Spelen.

Sofie Gierts en Anne-Sophie Van Regemortel kwalificeren zich met de Red Panthers voor London 2012Combineer talent met hard werken en de puzzelstukjes zullen op hun plaats vallen! Vier jaar geleden waren onze dames er al dichtbij maar toen werd de finale van de Olympic Qualifier nog verloren van de Amerikaanse dames. Dit jaar spaarde de Belgische bond kosten noch moeite, haalde de Olympic Qualifier naar België (complimenten aan Beerschot die een onvergetelijk toernooi organiseerden!), de dames en hun staff begonnen op tijd aan hun traject naar London, werkten zeer, zeer hard en kregen vandaag, zondag 25/3, loon naar werken. Voor het eerst in de geschiedenis van de Belgische sport (?) gaan zowel een heren- als een damesploeg van een en dezelfde sport naar de Spelen !

Ierland werd in een spetterende finale voor een uitzonderlijk publiek naar huis gestuurd met 4-1 met in een absolute hoofdrol onze Sofie Gierts. Jarenlang al, een eeuwigheid als het ware, is Sofie reeds de beste hockeyster van ons landje... Zelfs internationaal wordt er met respect gekeken naar de exploten van onze Sofie en na al die jaren beloonde ze zichzelf met een geweldige hattrick in de belangrijkste wedstrijd van het Belgische dameshockey ooit. Zo nam ze haar Red Panthers aan het handje en leidde ze naar de Olympische Spelen in London.

Wij wensen Sofie en Pom (Anne-Sophie Van Regemortel, ex dames 1 van RAHC) en al hun teamgenoten niet alleen proficiat... we maken een diepe buiging en betuigen ons respect voor een uitzonderlijke prestatie !

Na hun mooie en verdiende overwinning vorig weekend met 2-3 op Braxgata, trekken onze heren nu ZATERDAG om 15h00 naar Watducks. Een moeilijke opdracht, maar onze heren groeien naar hun beste vorm.

Volgend weekend op 1 april is het weer zover: De moeder der Derby's: Zondag  1 april 15h00 Heren 1 : Antwerp - Dragons

Die dag haalt het barteam nog eens alles uit de kast: Be there!!!!!! Tegen Dragons kunnen we altijd juist iets meer.

Vrijdag beginnen de dames 1 aan hun eindsprint naar de titel. Ze zetten die in met een de organisatie van een dinner voor de leden. De geplande veiling verschuiven we echter naar vrijdag 25 mei. We willen de mensen die gaan supporteren voor onze nationale ploeg op weg naar Londen en voor onze eigen Sofie Gierts zeker deze veiling niet onthouden. Maar het dinner gaat door. 

Altijd al eens training willen hebben van RAHC Dames1? Uw kinderen in goede handen bij Dames 1 speelsters als u een avondje uitgaat? Een stick van Sofie Gierts? Een beauty behandeling? Een doosje topchampagne? Een chef-kok aan huis? …

Wanneer:

Vrijdag 23 maart 2012

Concept:

Wij koken voor u! Wij bedienen u! En wij veilen verschillende zeer ludieke, leuke en interessante attributen en “uitjes”!

Waar :

Clubhouse Royal Antwerp Hockey Club

Ontspanningslaan 4 2960 Sint Job in ’t Goor

Prijs Indonesisch buffet:

Volwassenen: € 25

Kinderen t/m 14 jaar: € 15

Indonesisch Buffet + Nagerecht

Wie:

Leden en supporters van RAHC

RSVP:

Graag inschrijven voor 20 maart

MAIL HET AANTAL PERSONEN NAAR rahcdames@gmail.com RESERVEREN IS NOODZAKELIJK!!

Waarom:

Jullie Dames 1 team gaat de komende maanden strijden voor de nationale titel en plaatsing voor de Europacup! We gaan daarmee een mooie periode in, maar het zullen ook zware weken van vele trainingen en wedstrijden worden. Om ons optimaal voor te bereiden plannen we in de komende maanden ook een aantal teambuildingsactiviteiten in, waarbij we ons vooral zullen richten op mentale en fysieke training.

Omdat wij jullie steun in de komende periode zeer goed kunnen gebruiken organiseren wij op vrijdag 23 maart een zeer bijzondere avond! 

SCHRIJF ZO SNEL MOGELIJK IN

Na het 2-2 gelijkspel op Herakles, moeten de heren 1 nu zaterdag én zondag punten pakken tijdens het dubbel weekend tegen Daring en Leuven. Ze spelen thuis en het wordt mooi weer dus KOM SUPPORTEREN !!

 

Zaterdag 10/3: 15h00 Heren 1 Antwerp - Daring

Zondag 11/3: 15h00 Heren 1 Antwerp - Leuven 

Van 17 tot 25 maart vindt op Beertschot de Olympische qualifier plaats. Onze Antwerp kapitein Sofie Gierts zal er met de Belgische Nationale ploeg proberen een van de laatste tikketten voor de Olympische Spelen in Londe te bemachtigen.

 

Details voor het programma : http://www.hockey.be/NL/Nieuws/Hockey+Belgium+e-Zines/Athlon+Car+Lease+FIH+Qualifier+2012.aspx

 

 

 

 

Aanstaande donderdag 23-2 speelt H1 een oefenmatch tegen Zwart Wit uit Breda. Aanvang 20:30. Entree: Gratis

Heren 1 vertrekt de zaterdag voor 2 dagen naar Nederland. Op zaterdag spelen ze om 1300 uur op Den Bosch (de huidge club van Mathijs Brouwer) en op zondag wordt er gespeeld tegen Tilburg (Willem Gassner is daar de coach). 

Michael Cosma en Philip Wauters zullen tijdens dit weekeinde hun debuut maken.   

Iedereen is van harte welkom te komen zien.  

Na een lange winterstop starten de Heren 1 terug de competitie op zondag 26 februari om 15h00

 

zondag 26/2 om 15h00 Heren 1: Antwerp - leopold

 

Dames & Heren 1
Hoofdsponsor

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com