De club neemt met spijt in het hart afscheid van Gregory Stockbroeckx, die na de degradatie van de Heren 1 gekozen heeft om in eredivisie te blijven. Wij wensen hem heel veel succes met de verdere uitbouw van zijn carrière en wie weet kunnen we hem snel weer bij ons verwelkomen in eredivisie, samen met zijn broer Thibault (die bij ons blijft spelen volgend seizoen). Het roodwitte bloed kruipt immers....

Dag allemaal, 

De laatste paar weken zijn voor mij heel zwaar en intensief geweest omdat ik voor een belangrijke beslissing stond.

Na veel piekeren, twijfelen en praten met verschillende mensen, heb ik de knoop doorgehakt. Met pijn in het hart heb ik beslist om de club te verlaten waar ik ben opgegroeid.

Het is tijd voor mij om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deze hoop ik te vinden op Dragons. Dit is de zwaarste beslissing die ik al heb moeten maken, maar ik denk dat dit voor mij de beste optie is om mij als speler verder te kunnen ontwikkelen.

Ik heb enorm genoten van alle jaren dat ik op Antwerp gespeeld heb en zal dan ook elke herinnnering koesteren. Ik zou jullie graag bedanken voor alle steun die jullie mij hebben gegeven en het vertrouwen dat jullie in mij hadden! 

Bedankt voor alles!

Gregory Stockbroekx