Dames 1 van RAHC draait volgend seizoen een pagina om. Die van Sofie Gierts en Marilyn Agliotti als speelsters. Maar we beginnen aan een nieuw hoofdstuk. Dat van Sofie Gierts als coach van de Dames 1 van RAHC. Marilyn zal nog regelmatig te zien zijn als spitsen trainster bij onze Dames 1.

Naast deze 2 iconen stopt ook Paulina Okaj. Zij keert terug naar Polen.

We zijn trots dat we met de 26 jarige Georgie Parker van de Hockeyroos (Australische nationale ploeg) een topspits hebben binnen gehaald. Georgie zit op dit moment in de selectie voor Rio en heeft een 90-tal selecties en 31 doelpunten.

De 29 jarig Poolse International Natalia Wisniewska komt over van de Nederlandse hoofdklasser MOP. Natalia is een sterke en ervaren middenveldster die 4 jaar hoofdklasse ervaring meebrengt.

De 24 jarige Zuid Afrikaanse International, Lilian Du Plessis komt over van Dragons, waar ze 3 jaar speelde en jaarlijks hoog op de topscoorderslijst stond.

Samen met onze huidige talentrijke selectie denken we meer dan voldoende gewapend te zijn om in 2016-2017 een vooraanstaande rol te spelen in de competitie.