Beste leden,

 

Onze dames zijn aan een schitterend seizoen bezig. Kampioen in zaal, afgelopen zondag ook de nieuwe landskampioen en nu hun Europees tornooi op ons eigen RAHC.

 

Wat krijgen we te zien: 8 Europese ploegen. Voor het volledig wedstrijdschema en de deelnemende ploegen,  kijk even op www.ect2013.be

 

De club zal dat weekend omgetoverd worden tot een EHF tornooi locatie. Toegang is gratis. Een VIP village voor sponsors en genodigden, waarvoor iedereen kan inschrijven:

-Dag arrangement: 125 Euro (voor 2 personen incl. Fles Laurent Perrier en eten voor 2 personen) of de tornooi formule aan 450 euro (zelfde als dagformule maar dan voor de 4 dagen). Te bestellen via mailtje naar: philippe@rahc.be

 De catering wordt op de VIP verzorgt door Makan Serang (vrijdag), Axel Vijt (zaterdan en zondag) en Philip Jeukens van De Nete (maandag) 

 

 

Maar even samengevat de belangrijkste momenten:

 

Vrijdag, zaterdag en zondag wedstrijden vanaf 13h00, maandag vanaf 8h45 voor de ranking wedstrijden.

 

Vrijdag avond 17 mei om 19h00:

-De topper Antwerp –Reading (UK)

 

Hiervoor verwachten we jullie allemaal op de grootste team APERO van het jaar! Springkastelen voor de kleintjes , een loungebar voor de grotere…

We nodigen alle teams uit om  te supporteren voor de dames en er een unieke sfeer van te maken. Kom met je team , ouders, hele familie en vrienden,….!

 

Zaterdag 18 mei om 19h00

-Antwerp -  CSP Izmaylovo

 

Zondag 19 mei om 19h00

-Antwerp – Baku

 

Maandag 20 mei

De plaatsingswedstrijden. Afhankelijk van de resultaten van de vorige dagen vanaf 8h45.

De finale wordt gespeeld om 15h30. Daarna prijsuitreiking.

 

Als afsluiter een grote BBQ  met alle teams en supporters.

 

IEDEREEN DIE 4 DAGEN IS GEWEEST KRIJGT DEZE BBQ GRATIS   

 

Tijdens hete hele tornooi verzorgt ons barteam jullie en kunnen we rekenen op Makan Serang om de hongerige magen te vullen. Hierbij hun aanbod.

 

 Landentoernooi_Menu_Ned_Engels.pdf