Met Elodie Picard, onze erg talentrijke jonge dames 1 keepster, hebben we terug een genomineerde voor de gouden stick. Proficiat Elo.

HOCKEY De Koninklijke Belgische hockeybond heeft de genomineerden voor de Gouden Stick 2015 bekendgemaakt. John John Dohmen (Waterloo Ducks), de Spanjaard Pau Quemada (Leuven) of Florent Van Aubel zal zich de beste speler van het seizoen 2014-2015 mogen noemen. Bij de vrouwen gaat de erkenning naar de Spaanse Berta Bonastre (Wellington), Alix Gerniers (La Gantoise) of Elodie Picard (Antwerp). De winnaars zijn vrijdag 12 februari bekend. Vorig jaar werden Arthur Van Doren en Anouk Raes door een gespecialiseerde jury en het publiek verkozen. Vanaf dit jaar zijn het de spelers, speelsters en coaches uit ereklasse die bepalen wie het wordt.

Vanaf volgend seizoen (2016-2017) is het voor IEDEREEN verplicht om een lidkaart bij te hebben van de Belgische Hockeybond alvorens het veld te betreden bij een wedstrijd.

Kom langs op de club om je id-kaart te laten inlezen.

 

Niet enkel de ‘speler’ moet zijn lidkaart laten inlezen, maar ook de manager, coach en scheidsrechter.

Afgelopen weekend ging de derde editie van het Indoor Vier Landen Toernooi (heren) door in Marche-en-Famenne.

De indoor teams van Schotland, Engeland, Frankrijk en België bereiden zich voor op het EK Indoor, dat zal plaatsvinden van 15 tot 17 januari 2016 in Espinho (Portugal).

Onze Heren 1 keeper Matteo Gryspeerdt was geselecteerd als keeper van het Belgische Indoor Team!

Proficiat Matteo!!!

Denk eraan : nu zaterdag is het zover INDOOR competitie begint

De scheidsrechter moet verplicht zijn examen scheidsrechter indoor behaald hebben.

Niemand anders mag fluiten.

Wie dit nog niet heeft kan een mail sturen met zijn naam en emailadres naar annick.averens@hotmail.com

 

Volgende personen behaalden hun diploma:

Behaalde_diplomas.xlsx

Het bezoek van de Sint en zijn 4 Pieten aan onze jongste jeugd was ook dit jaar weer één groot feest !

Met speciale dank aan :

Bakkerij Smouts - Deutsche Bank - Delhaize Zoersel - d'Essensi - Bar@rahc

Die dit mede mogelijk hebben gemaakt .

Natuurlijk ook dank aan alle ouders , oma's, opa's , broers en zussen die hebben meegeholpen deze middag !

https://www.facebook.com/hashtag/sinterklaasrahc?source=feed_text&story_id=838305796280128

  

" Op 31 oktober heeft de eerste editie van de RAHC KeepersClinic plaats gevonden. 31 enthousiaste keepers van 8 verschillende clubs hebben die dag de fijne kneepjes van het vak geleerd. Onder begeleiding van 11 top trainers uit binnen- en buitenland was het een waar keepers festijn. Tussen de oefeningen door kregen deze keepers ook advies en tips van Vincent Vanasch, de Nr 1 goalie van Belgie. 

De dag begon met een groepswarmingup, alwaar de keepers in groepjes van 3 de ochtendsessie afwerkte. Na een goede lunch, verzorgd door dEssensi, werd de middagsessie vervolgt. Aan het eind mochten de 3 beste keepers van die dag mee doen met een korte trainingssessie samen met Vincent Vanasch.

De eerste editie was een waar succes en zal volgend jaar zeker een vervolg krijgen. Dank gaat uit naar alle trainers en vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt en een bijzondere dank naar de volgende sponsoren; dEssinsi, Citie en Verbunt Hockey.

Bekijk de aftermovie voor een korte impressie van deze fantastische dag;

https://youtu.be/nQNWdrizKGk

RAHC Keepersschool, Kim, Annik en Kai 

Dankzij de sponsoring van Osaka ontvingen de 21 G-Hockey spelers vorige week elk een paar hockeyschoenen.

Een veld vol blitse schoenen en stralende gezichten !

Wij vermelden ook nog graag dat afgelopen dinsdag 5 RAHC G-Hockey trainsters hockey-initiaties verzorgden  tijdens het Buitengewoon Fun-kamp van de Gemeente Brecht op Clara Fey.

Knap werk !

Jef Van Lint

23/10/2015 - Het seizoen is nog maar iets meer dan 6 weken oud en we kunnen niet anders dan onze uiterste bezorgdheid uiten over de feiten en gedragingen op alle niveau’s die ons steeds vaker worden gerapporteerd.

Verbale agressie tot zelfs fysieke bedreigingen jegens scheidsrechters, kopstoten of opzettelijke stickslagen tussen spelers onderling bij de senioren. En bij de jeugd is het niet beter: beledigingen onder spelers, nutteloos kwetsende woorden, spelers die in hun eigen hand spuwen alvorens de tegestander de hand te schudden, … 

We zijn heel ver verwijderd van onze basiswaarden van respect en fair-play, die het DNA vormen van onze geliefde sport. 
Lees de open brief verder onder "LEES MEER" :

Eind november gaat het INDOOR-seizoen weer van start.

RAHC zal naast de vaste samenwerking met De Zandbergen, vanaf dit jaar ook beroep doen op 2 nieuwe zalen, met name Sportcentrum Mintjens te Westmalle en Sportcentrum ’t Hofeind in Merksplas.

 

Voor deze 2 nieuwe zalen zijn wij, vanaf eind november tot eind januari, nog op zoek naar één of meerdere enthousiaste ZAALVERANTWOORDELIJKE(N).

Iemand die op zaterdag en/of zondag aanwezig kan zijn tijdens de competitiematchen, een oogje in het zeil kan houden en de timing van de wedstrijden in de gaten houdt.

 

De Bond organiseert in november een éénmalige infosessie als opleiding, en voorziet daarnaast voor deze functie een vergoeding van 9,25 euro per uur.

 

Ben jij of ken jij iemand die op deze sportieve manier graag een centje bijverdient, geef dan zeker even een seintje op mertens.annecatherine@gmail.com of bel 0474/74.40.08.

Je krijgt dan meer info over de exacte data en uren.

 

Gelieve de verloren voorwerpen na te kijken !

Binnenkort worden ze aan het goeie doel geschonken . 

Hoofdsponsor

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com