Beste RAHCer

 

U hebt net een mail ontvangen dat Onli veranderd werd naar Twizzit.

Kan u uw eigen login aanmaken en even al uw gegevens controleren?

Gelieve zeker je geboortedatum, gsmnummer, mailadres en adres te checken.

(Let op bij gsm nr kan je niet meer +32 intikken maar moet het 0032 +je nummer zijn.)

 

 

Wie zijn bit of scheenbeschermers niet in/aanheeft komt niet op het veld

Het is voor ieders veiligheid

Momenteel  ziet het veld groen Cool

 

 

Na een warme kerstvakantie begonnen de Boys 2 U19 aan hun wintercriterium.  De ambities waren groot nadat ze zich voor de winter met champagne hockey verzekerde van promotie naar nationaal 2C.

De eerste wedstrijd was tegen het bescheiden Dragons 4 op de schitterende velden van Braxgata 7-1 eindstand, gelegenheidscoach Arne, ter vervanging van T1mothy die en passant enkele examens moest afleggen, had meteen iedereen op z'n gemak gesteld, met uitzondering van de enthousiaste coach uit Brasschaat. Enige minpunt was het uitvallen van onze immer sobere kapitein Jaime, die na zijn doelpunt, snoeihard in de verste hoek, uitviel na het maken van een perfect uitgevoerde salto.  

Een week later was het weer Derby Time : Dragons3.  Tijdens de opwarming bleek snel dat ze met  toren hoge ambities naar Lier waren afgezakt : eindstand 14-0, de Zimmertoren luidde zijn klokken als nooit tevoren.

Hoewel reeds zeker van een finaleplaats wilden onze Boys voor eigen publiek op het Centrauto veld laten zien dat winterhockey niet per definitie in zaal moet gespeeld worden.   De opponent was deze keer een bekende uit de reguliere competitie, Beerschot, enkele weken nog verloren in eigen huis waren ze uit op een  sportieve revanche in Sint-Job.  De inzet was bijzonder groot bij de Paarse broeders, helaas kon dit het klasseverschil niet verdonkermanen : 4-0

De Finale op Dragons : aangekondigd als een geladen wedstrijd was de inzet van les B nog groter dan een week tevoren.  Kosten nog moeite werden gespaard.  Voor de gelegenheid waren een aantal sleutelspelers van Beerschot 1 opgetrommeld die ervoor moesten de beker naar Kontich meebrengen.  Deze droom was in speelminuut 1 reeds aan diggelen, 1-0 na een fraaie combinatie doorheen de as van het veld.  Nog voor de koffie stond de eindstand 2-0 reeds vast.  Een goede ploeg heeft vaak een uitstekende keeper, Sem had een flinke kluif aan het nieuwe Beerschot na de pauze en heeft enkele malen de meubelen moeten redden. Enfin met 27 doelpunten voor en eentje tegen is de beker meer dan verdiend de onze.  

Via deze weg willen wij graag enkele mensen bedanken en feliciteren.

 

Eerst en vooral de meisjes van de U19. Berre, Clau, Luca, Sof, Yasse, Lore, Celine, Margot, Swinnen en kapitein Mich. Jullie mogen ontzettend fier zijn op jullie prachtprestatie. Geen enkele wedstrijd verloren, altijd blijven vechten, en fun verzekerd. Jullie zijn een topgroep!

 

-          Bedankt Gion, je bezorgde ons een cadeautje met een grote rode strik errond. Het was een plezier om deze meiden te coachen. Jij ligt dan ook mee aan de basis van dit succes.

-          Manager Ann Huyskens, om elke week alles te regelen, coördineren en iedereen zo goed te soigneren.

-          Bart-Jan en Michael, coaches van dames1 om het dames1 programma aan te passen en sommige meiden af en toe vrij te geven.

-          Families Stynen en Aerts voor de prachtige ‘goals’ truien.

-          Joanna voor de steun achter de schermen en de geweldige support.

 

 

Uiteraard ook een grote drank u wel aan alle supporters, in het bijzonder de meisjes van dames1 die hun training speciaal vervroegd hebben zodat ze er toch bij konden zijn tijdens de finale.

Iedereen super bedankt voor deze ontzettend leuke maand. Wij hebben echt genoten!

 

Lorre en Fie.

Elk seizoen zijn er discussies rond het aantal scheidsrechters dat elke club moet leveren voor een bepaalde divisie. We hebben nu een document die alles samenvat. Dit document staat op de website van de bond onder KBHB – Comités – Scheidsrechter en dan onder “Lijsten” of je kan het hier vinden onder deze link:

http://www.hockey.be/tiny_mce/plugins/filemanager/files/web/KBHB/Comites/Scheidsrechter/Club_Umpires_NL.pdf

Op Zaterdag 19 maart op “Den Bosuil”, waar het ooit allemaal is gestart voor RAHC ...

Met de bus vanaf RAHC naar Antwerp FC – SK Deinze

Niet vergeten in te schrijven ! 

Bekijk alle details uitgebreid onder 'LEES MEER' : 

 

Deze vrijdag zal de training voor U11 en U12 doorgaan van 17.55u tot 19.10u

Met Elodie Picard, onze erg talentrijke jonge dames 1 keepster, hebben we terug een genomineerde voor de gouden stick. Proficiat Elo.

HOCKEY De Koninklijke Belgische hockeybond heeft de genomineerden voor de Gouden Stick 2015 bekendgemaakt. John John Dohmen (Waterloo Ducks), de Spanjaard Pau Quemada (Leuven) of Florent Van Aubel zal zich de beste speler van het seizoen 2014-2015 mogen noemen. Bij de vrouwen gaat de erkenning naar de Spaanse Berta Bonastre (Wellington), Alix Gerniers (La Gantoise) of Elodie Picard (Antwerp). De winnaars zijn vrijdag 12 februari bekend. Vorig jaar werden Arthur Van Doren en Anouk Raes door een gespecialiseerde jury en het publiek verkozen. Vanaf dit jaar zijn het de spelers, speelsters en coaches uit ereklasse die bepalen wie het wordt.

Hoofdsponsor

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com