Het afgelopen jaar was voor mij en onze Heren 1 het ultieme voorbeeld van het gezegde "what doesn't kill you, makes you stronger"! Een roetsjbaan van emoties... van euforie tot boosheid, frustratie tot verdriet, van India tot St. Job...
 
Wat voorbij is, is voorbij... maar om een nieuw hoofdstuk te beginnen moet je eerst het oude afsluiten leert het leven ons. Ik zou de teleurstellingen kunnen opsommen die voorbijkwamen. Waar ik de hand in eigen boezem moet steken en waar anderen ons in de steek lieten. Maar dat past niet bij mij. Ik heb geleerd dat ik wat betreft mijn eigen normen en waarden nog steviger in mijn schoenen moet staan en hoe belangrijk het is dat je als groep, als team steeds open en onomwonden communiceert wat je van elkaar verwacht. De combinatie van een gezonde zelf reflectie bij elk individu en open, transparante communicatie naar elkaar zijn de sleutel tot succes als team.
 
Hierbij laat ik dus het verleden resoluut achter me! Ik wens iedereen, vrienden en familie, die ondertussen zijn eigen weg ging het beste op hun pad. We weten van elkaar "once a red, always a red"! Op mij kan je rekenen...
 
We starten dus een nieuw hoofdstuk en met een nieuw seizoen komen er ook weer nieuwe uitdagingen en nieuwe doelstellingen op je af. Hier werd de afgelopen weken en wordt de komende weken hard aan gesleuteld. Vanzelfsprekend heb ik als hoofdcoach mijn visie, maar sta me toe deze nog even intern te houden. Samen met de groep zullen wij deze vorm geven en een nieuw strijdplan opstellen.
 
Ondertussen wil ik jullie al wel graag voorstellen aan de nieuwe gezichten in onze ploeg.

 
 
Bas Campbell
 
Bas Campbell, zal bij de kenners wel een belletje doen rinkelen. Deze 30-jarige Brabander groeide op bij HC Den Bosch waarmee hij jarenlang in de Nederlandse hoofdklasse speelde. Na een transfer werd hij enkele jaren geleden kampioen van Nederland als spits bij Rotterdam. Als jong talent speelde hij in de jeugd bij alle Nederlandse jeugd elftallen en kwam hij voor het grote Oranje ook uit in de zaal. Als technisch zeer begaafde spits, rekenen we komend jaar niet alleen op zijn scorend vermogen. Maar we gaan er ook van uit dat hij rust en ervaring kan toevoegen aan onze jonge getalenteerde aanvalslijn.
 

 
Lex Haring - Oliver Reel - Keanu Praet
 
Lex Haring is een jong talent uit de regio Eindhoven. Deze 19 jarige verdedigende middenvelder groeide op bij de jeugd van Oranje Zwart en speelde afgelopen seizoen overgangsklasse in Nederland bij Were Di. Keanu Praet , 20 jaar, speelde afgelopen seizoen in de aanval en op middenveld bij Victory in de eerste divisie waar wij nu ook in uit zullen komen. Oliver Reel is dan weer een 20 jarige verdediger die de afgelopen seizoenen ook bij Victory speelde en ook toe was aan een stapje hoger. Exact hetzelfde kan eigenlijk  gezegd worden over Jan Martens, die nog ontbreekt op de foto hierbij. Behalve dan dat hij bij Brasschaat vandaan komt. Vier jonge aanwinsten die we welkom heten bij de mooiste club van 't land.
 
Deze 4 jonge versterkingen met ambitie en ervaren rot Campbell zullen vanzelfsprekend goed omringd worden door de oude getrouwe garde van vaste waarden. Samen met de gekende diverse jonge honden uit onze eigen jeugdschool zal er hongerig gebouwd worden aan een mooie rood/witte toekomst.  Klik hier voor een link naar de volledige selectie voor komend seizoen.
 

 
Steven Hendrickx - Domien Van Gool - Jeroen Baart - Michael Cosma - William-Charles (aka Billy) Van Loo
 
Ook onze begeleiding verwelkomt enkele al dan niet nieuwe gezichten. Michael Cosmahoeft op ons RAHC niet meer voorgesteld worden. Hij bouwt verder zijn coaching carrière uit als T2 van onze heren 1. Steven Hendrickx werd al eerder op deze site voorgesteld maar krijgt naast zijn andere taken ook een rol als T3, assistent trainer en goalie trainer (naast Kai Zaoui)  bij H1. Domien Van Gool zal als kine en fysieke trainer waken over de gezondheid, de fitheid en het blessure vrij houden van onze jongens. En last but not least verwelkomen wij tevens William-Charles (aka Billy) Van Loo die onze mooie groep komt ondersteunen als manager.
 
Samen met hen allemaal en natuurlijk onze trouwe supporters kijk ik uit naar een mooi hockey seizoen, gevuld met nieuwe uitdagingen. Wij hopen jullie allemaal vanaf september weer talrijk naast de lijn te mogen zien en samen maken we er een mooi, een heel mooi jaar van! 
Vanaf augustus spelen we ook diverse oefenwedstrijden waar wij u graag zien verschijnen. De planning hiervan volgt later..