Jaarlijkse algemene vergadering van Antwerp Hockey Invest  cvba. 

Datum: vrijdag 02/06/2017

Plaats: Zetel CVBA - Clubhuis – Ontspanningslaan 4 – 2960 Sint-Job in ‘t Goor

Tijdstip: 20u00

Agenda:

  1. Lezing van het verslag van de Raad van Bestuur
  2. Lezing van de jaarrekening afgesloten per 31/12/2016
  3. Goedkeuring van de jaarrekening
  4. Kwijting van hun bestuur aan de leden van de Raad van Bestuur
  5. Allerlei

Op gebied van de jeugdwerking zijn we zeer verheugd te zien hoe jullie allemaal als ouders en jongere leden hebben bijgedragen om week in, week uit alle trainingen en wedstrijden mogelijk hebben gemaakt. We zijn, bestuur inclusief, vrijwilligers die zich inzetten om het mogelijk maken om samen te sporten, sociale contacten le leggen en (af en toe) een feestje te bouwen.

Toch zijn we niet blind of doof geweest voor de limieten die een werking op puur vrijwilligers met zich meebrengt.  Wij zijn dan ook zeer verheugd dat wij voor volgend seizoen een full time manager zullen hebben voor de jeugdwerking.

De Nederlander Steven Hendrickx zal onze jeugacademie de komende drie jaar op poten zetten en leiden.

Biografie Steven Hendrickx

Facebook Steven Hendrickx 

Wij heten Steven van harte welkom bij de warmste club van het land en kijken uit naar de samenwerking!

Onder lees meer vindt u alvast een eerste woordje van Steven.

Verleden week maandag werd de laatste training van het G-Hockeyteam voor dit seizoen gegeven.

Bij deze gelegenheid willen we de co-trainers  Joséphine Jacobs, Marine Gryspeerdt, Arthur Leus,  Hendrik Van Breusegem, Maxim Flebus en Oliver Paeshuys  extra bedanken voor hun inzet. Zij hebben elke maandag  onder toeziend (en goedkeurend) oog van Vita et Pax leerkracht L.O. Bie Soogen de training en de onderlinge matches van onze 23 G-hockeyspelers begeleid.

Voor onze enthousiaste spelers zit het seizoen er nog niet helemaal op : zondag a.s. verzorgen zij enkele G-hockey demo’s op de opendeurdag van O.C. Clara Fey.

Tenslotte zullen zij op zondag 28 mei ’s middags ook een match spelen n.a.v. het BeGold District Tournament dat dan op onze club plaatsvindt.

Bij het einde van dit seizoen hebben onze spelers  na 3 jaar ook dankbaar afscheid genomen van hun hockey-mentor Michael Cosma. Michael heeft hen samen met de co-trainers vooreerst de hockey-technieken aangeleerd. Maar zeker zo belangrijk heeft hij hen op een eigen manier ook sportiviteit, fairplay en teamspirit bijgebracht, kwaliteiten waar zij in hun dagelijks leven buiten de hockey ook de vruchten van plukken.

Thanks Michael !

Wij rekenen er op om volgend seizoen beroep te kunnen doen op een nieuwe gedreven trainer die de begeleiding van onze G-hockeyspelers kan verder zetten.

G-hockeyers

Jef Van Lint

Mich mag sinds vorige week meetrainen met de Red Panthers ter voorbereiding van de Hockey World League!! 

Veel succes Michelle, we zijn trots op jou!

After 5 years, it's time to return to my "other" family. These past seasons have been very special to me. Initially my idea was to live a year in another country but after all the love received, I felt at home.

 Miki

During these seasons I have felt the affection and appreciation of all the members of the club and I felt very privileged. I am especially proud to have been able to represent RAHC at the Olympic Games but also to have trained and coached many of the future talents of the club.

 

These years have been with ups and downs, with tough work and nice memories but also with difficult times. I would have liked to fight for higher positions in the ranking but I would not change any national title for the affection and consideration you have shown towards me every day.

 

In every moment that I have defended the Antwerp's colours I have tried to fight with passion, ambition, to give my best and to demonstrate the love towards this club.

 

I would like to thank all my teammates I have had, coaches, team managers, presidents, kines, family and friends. It has been an incredible experience as a player and a privilege on a personal level.

 

Despite the distance I will continue to love and enjoy Antwerp as one more supporter. I know for a fact that in a few years the club will be back where it deserves. Keep believing!

 

COYR!

Always your amigo,

Miki

 

De club neemt met spijt in het hart afscheid van Gregory Stockbroeckx, die na de degradatie van de Heren 1 gekozen heeft om in eredivisie te blijven. Wij wensen hem heel veel succes met de verdere uitbouw van zijn carrière en wie weet kunnen we hem snel weer bij ons verwelkomen in eredivisie, samen met zijn broer Thibault (die bij ons blijft spelen volgend seizoen). Het roodwitte bloed kruipt immers....

Dag allemaal, 

De laatste paar weken zijn voor mij heel zwaar en intensief geweest omdat ik voor een belangrijke beslissing stond.

Na veel piekeren, twijfelen en praten met verschillende mensen, heb ik de knoop doorgehakt. Met pijn in het hart heb ik beslist om de club te verlaten waar ik ben opgegroeid.

Het is tijd voor mij om een nieuwe uitdaging aan te gaan en deze hoop ik te vinden op Dragons. Dit is de zwaarste beslissing die ik al heb moeten maken, maar ik denk dat dit voor mij de beste optie is om mij als speler verder te kunnen ontwikkelen.

Ik heb enorm genoten van alle jaren dat ik op Antwerp gespeeld heb en zal dan ook elke herinnnering koesteren. Ik zou jullie graag bedanken voor alle steun die jullie mij hebben gegeven en het vertrouwen dat jullie in mij hadden! 

Bedankt voor alles!

Gregory Stockbroekx

schema april + mei:

Indoor trainingen deel 2

Op zaterdag 1 juli 2017 wordt voor de vierde keer het Generatie Pact Toernooi op RAHC georganiseerd.

Het Generatie Pact Toernooi is een familie toernooi voor zowel spelende als niet-spelende leden van onze club. Het Generatie Pact Toernooi heeft als doel de ouders en spelers van de verschillende reeksen, van U10 tot en met veteranen beter te leren kennen. We willen eveneens aan niet hockeyende ouders, broers en zussen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de hockeysport. Tenslotte willen we op een sportieve en persoonlijke manier onze leden laten hockeyen met spelers van Dames 1 en Heren 1.

En tenslotte zijn we uiteraard ook nooit vies geweest van een feestje....

Wat begon als een gek idee in een mailtje van de ploegmanager, eindigde als een fantastisch ploeggebeuren onder de Spaanse zon.

De U14 -1 Girls trokken het afgelopen lange Paasweekend onder leiding van coaches Nina Bolluijt en Céline Pairon naar het 4-daagse Internationale BCN Toernooi in Barcelona. Gelogeerd in Hotel NH Porta Barcelona, kregen onze U14 speelsters gedurende 4 dagen een ongeloofelijke mix van sport en spel, cultuur, spanning & ontspanning, maar vooral van hockey en vriendschap voorgeschoteld. 

Het is met spijt in het hart dat de club (voorlopig) definitief afscheid neemt van Sander Baart.

Met oog op zijn internationale carrière was Sander verplicht andere opties te nemen (in de eredivisie) en hij heeft daar gekozen voor een uitdaging bij onze buren uit Boom, Braxgata.

Wij wensen hem heel veel plezier en succes bij zijn nieuwe team, ongeacht de kleur van de truitjes zal Sander en zijn (binnenkort uitgebreide) familie altijd een rood-wit hart hebben en deel uitmaken van onze RAHC familie!

See you next year in eredivisie voor de derby tegen je broer, Sander...

Clubkalender
24/01/2018 14:30-17:00
Drill till you Drop voor U14 en ouder
02/03/2018 19:00 - 03/03/2018 05:00
RAHC MASQUERADE BALL
09/04/2018 09:00 - 13/04/2018 16:00
Paasstage
02/07/2018 09:00 - 06/07/2018 16:00
Zomerstage 1 Happy Summer Hockey
20/08/2018 09:00 - 24/08/2018 16:00
Zomerstage 2 : Start to Hockey
27/08/2018 09:00 - 31/08/2018 16:00
Zomerstage 3 : The Sky is the Limit
Dames & Heren 1

WINTERBREAK

Resto

Vrijdag 26 januari restaurant open

*Ribbetjes met frietjes en slaatje
*Steak met frietjes, saus en slaatje
*Slaatje geitenkaas
*Spaghetti 

graag reserveren bij bar@rahc.be

Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

vertrouwenspersoon@rahc.be

Olivier Onghena : 0477/72.24.42

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

         

Verjaardagskalender
22/01
Helena Renier
22/01
Sam Somers
22/01
Jan Bultinck
23/01
Thomas Machtelinckx
23/01
Grietje Vermeiren
24/01
Marjolein Luyten
24/01
Mauran Schutters
24/01
Ann Hanssen
24/01
Aurélie stappaerts
25/01
Sebastian Raets

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com