Wil je in het volgende seizoen niet meer hockeyen, zeg dan tijdig  je lidmaatschap op om te voorkomen dat je nog je factuur moet betalen. 

Stuur tussen 1 mei en 30 juni (maar liefst zo snel mogelijk met het oog op de teamindeling voor het volgend seizoen) een e-mail naar secretaris@rahc.be. De opzegging wordt per mail bevestigd en is daarmee definitief. Heb je na twee weken nog geen bevestiging ontvangen, neem dan telefonisch contact op met  secretaris (0477/395469). Mededelingen aan coach, trainer of kapitein, die natuurlijk wel graag van je plannen op de hoogte worden gebracht, zijn nooit een officiële opzegging!

Bij een opzegging na 1 juli blijf je € 100 verschuldigd voor het volgende seizoen voor Bonds- en administratiekosten. Je kan je lidmaatschap niet opzeggen tijdens een begonnen seizoen.

Het seizoen 2016-2017 loopt ten einde…

De kinderen hebben hun leukste tijd van het jaar op school met sport, spel en uitstappen. De jeugd en jongeren iets minder, die zwoegen (samen met hun ouders) door de examens.

De velden liggen er voor één keer zwaar onderbenut bij. De zon perst genadeloos het laatste vocht uit het kunsttapijt. De zon? Uiteraard schijnt de zon, het is examenperiode!! Nothing ever changes…

Het terras ligt er desolaat bij, terugblikkend op wat weer een bewogen, maar al bij al mooi seizoen was. Ups-and-downs, zoals in het echte leven buiten ons mooie reservaat Schilde, Schoten, Sint-Job…

Ergens in het Groene Verborgene van Schilde werkt er nog één man hard aan het laatste orgelpunt van het seizoen, het Generatie Pact Tornooi op 01 Juli. RAHC’s tribute to Summer, de start van de echte zomer. De datum was niet ideaal, maar dat is omdat organisator Hermen (in al zijn voorzienigheid) had gepland dat we bij ons 95 jarig bestaan (in 2018!) het GPT op 30 juni moesten hebben, de moeder van alle goede data.

Ook de cel communicatie gaat dus in zomer modus. Dat betekent dat dit de laatste wekelijkse Newsletter/Boumara is voor het seizoen. Maar helemaal stoppen doen we uiteraard niet.

We plannen enkele specials, meer diepte artikels met sleutelfiguren op de club (of in het hockey algemeen), nu we toch allemaal wat meer tijd hebben om te lezen.

Met deze dan ook de vraag naar journalisten om deze af te nemen. Wij kunnen wel interviewen, maar het is gewoon veel leuker en beter als (bijvoorbeeld) een U14 of U16 een interview doet met (bijvoorbeeld) Sofie Gierts, Jeroen Baart of, waarom niet, een Tom Boon.

Kandidaten aanmelden op : communicatie@rahc.be

We hebben alvast een niet-op-haar-mondje-gevallen mama die onze nieuwe Technisch Manager Steven Hendrickx op de rooster gaat leggen, een pittig Nederlands onderonsje dat er eind deze maand aankomt!

Tenslotte, omdat we ook (en vooral) eens met onszelf moeten lachen willen we jullie alvast een artikel aanbevelen over ouders in de supermarkt (met dank aan Edward Bolluijt)

http://www.wine-up.nl/mijn-kind-komt-sowieso-in-de-selectie/

Wij wensen jullie veel plezier toe, een heerlijke zomer en we zijn er terug eind Augustus voor de start van het 95e jaar (19e lustrumjaar!) van onze club, de start van de countdown naar 100 jaar Royal Antwerp Hockey Club!!

Met roodwitte groeten,

De Cel Communicatie

              

Wij hebben van de KBHB en de VHL een mooi overzicht gekregen over de verandering voor volgend seizoen.

Klik op deze link

In dit document vindt u een overzicht van de grootste wijzigingen die zullen doorgevoerd worden voor het seizoen 2017-2018.

Deze betreffen vooral de:

  • Belgian League
  • Open League
  • College League
  • Junior Ladies
  • Ladies

Het sportief reglement 2017-2018 werd hierdoor ook grondig aangepast.

Nu de trainingen stilaan naar hun einde lopen willen we vanuit de G-Hockey werking een inzamelingsoproep doen: nog bruikbare tenues, sokken, scheenbeschermers, schoenen en andere attributen mogen in de rood-witte G-Hockey box in de hall gedeponeerd worden.

Sticks hebben we intussen voldoende maar enkele extra in reserve kunnen zeker van pas komen.

Alvast bedankt namens de G-Hockey spelers die in Clara Fey verblijven.

Na een warm maar zeer geslaagd Delhaize District Toernooi afgelopen weekend, fantastisch georganiseerd door onze eigen mooie club,

mogen we volgende spelers feliciteren met hun selectie voor BeGold Nationaal U14 en U15:

2003 - Nationaal Girls U15: Noa Desmaretz, Noah Horbach en Fleur Verboven

2004 - Nationaal Girls U14 : Maïté Bussels, Maura Cornelissens en Felice Theunissen

2004 - Nationaal Boys U14: Quinten Vastiau

Een hele dikke proficiat aan jullie allemaal, jullie hebben het fantastisch gedaan en we wensen jullie veel succes tijdens de BeGold stages!!

Voor de spelers die niet geselecteerd zijn, laat dit niet het einde zijn van jullie dromen, wie weet worden jullie op een dag opgeroepen voor een BeGold Nationale training en/of spelen jullie in de top divisie met julle Antwerp-ploeg.

Jullie zijn allemaal toppers, proficiat met een fantastisch toernooi!!

 

Last but not least van alle Antwerp meisjesteams moest ook de U19G1 aan de bak voor haar nationale titel.

Op Mechelen werd het een spannende strijd die met een vroege 0-1 voorsprong in het voordeel van Antwerp verliep. Aartsrivaal Braxgata gaf als vanouds niet zomaar op, maar bleef nipt achter de feiten aan rennen.

Antwerp kon de steun van haar trouwe supporters dan ook goed gebruiken: derhalve dank aan al het rood-witte supporters geweld. Jullie stonden er fysiek in de meerderheid, het meest herkenbaar, met het mooiste vuurwerk en het gezelligste lawaai.

Dat de U19G1 na het overtuigend winnen van zowel de najaars- als de voorjaarscompetitie alleen nog maar voor de hoogst haalbaar zou gaan, was duidelijk. Dat we het met zijn allen ook daadwerkelijk konden realiseren was super: dank voor een heel seizoen trouwe aanwezigheid, met als kers op de taart een uniek dagje Mechelen en de nationale titel.

Een van die zeldzame gevallen dat het wél positief is dat iets, nu ja het gehele team, in het water valt! ;-)

U19kampioen

Beste sportievelingen,

 

De Technische staff wenst bij deze melding nog eens te verduidelijken dat wij steeds openblijven staan voor eventuele verduidelijking waarom een speler of speelster in een bepaald team geselecteerd is geweest.

 

Daar wij dit sereen tov de speler of speelster wensen te doen en dit een individuele materie behelst verzoeken wij jullie vriendelijk om bij eventuele onduidelijkheden deze schriftelijk te formuleren en te sturen naar volgend emailadres: Teams@rahc.be

 

Op deze manier kunnen wij jullie bevragingen met de juiste aandacht behandelen en op een juist adequate manier feedback geven.

 

Alvast een zonnig en prettig lang weekend gewenst.

 

Michael Van Rie & Technische Staff

 

GPT

Er zijn momenteel zeventien inschrijvingen voor het Generatie Pact Toernooi binnen. Zie hieronder de namen en samenstelling van de ingeschreven ploegen. Sommige ploegen zoeken nog spelers dus wil je meedoen contacteer dan de captain van de ploeg.

We zoeken in totaal 24 ploegen dus nog 7 ploegen te gaan.


Beste leden,

het seizoen loopt op zijn einde. Daarom zouden we willen vragen om jullie bar rekening aan te zuiveren indien jullie openstaand saldo hebben . Vraag even je stand van de rekening aan de bar of via beth@rahc.be 

De positieve saldo’s blijven uiteraard volgend seizoen gewoon geldig, dus je kan naar harte lust bij storten op BE15 1430 9581 9230 met vermelding van de naam van je bar rekening.

Vanaf storting van 250 € krijgen jullie een bonus van 5% en vanaf 500 € 10% .

Beste leden,

Na het seizoen is nu de verdiende rust voor alle leden en ook ouders die vaak als coach / manager / categorieverantwoordelijke of chauffeur erg druk zijn met het hockeyleven van zoon of dochter.

Op de achtergrond zijn we vanuit de Technische Staff druk bezig met de voorbereidingen. Komende week willen we toch iedereen duidelijkheid geven rondom de veldplanning en voor een hoop ploegen ook de trainers/coaches/managers.

Natuurlijk hopen we komend seizoen weer op uw inzet rondom de teams en club.

Hieronder alvast een paar agendapunten:

- Start trainingsweek 1e lijn ploegen:       vanaf maandag 14 augustus.

- Start trainingsweek andere ploegen:     vanaf maandag 28 augustus.

Alle spelers van de ploegen worden verwacht aanwezig te zijn tijdens hun normale trainingstijd (zie schema site vanaf komende week). De trainers en coaches zullen zich voorstellen bij de ouders en teams met hun gegevens.

We organiseren ook een seizoen Kick Off voor ouders en trainers/coaches. Dit is een algemene bijeenkomst om informatie voor het seizoen te delen en kennis te maken met elkaar. De uitnodiging hiervan ontvangt u nog.

Nu rest ons nog iedereen een super vakantieperiode te wensen en tot na de vakantie!!

Met sportieve groet,

De Technische Staff

Resto

 Vrijdag 27 april 

  *Rundscarpaccio

*Kaaskroketjes

 *Ribbetjes met frietjes

*Steak, slaatje en steppegras

*Gamba's met look en brood of frietjes

*Slaatje kip met ananas en frietjes

 

Zondag 29 april 

* Uitgebreide brunch- / kaastafel 

   Graag reserveren via bar@rahc.be 

Dames & Heren 1

 Zondag 29 April  

  Dames 1: 12.00u

 Leuven  - RAHC

              

 

 

 Vrijdag 27 April  

  HEREN 1: 20.30u

 RAHC  - RSWC

            

 

 Zondag 29 April  

  HEREN 1: 14.30u

 Indiana  - RAHC

               

 

 

 

Clubkalender
Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

vertrouwenspersoon@rahc.be

Olivier Onghena : 0477/72.24.42

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

         

Verjaardagskalender
24/04
Camille Brems
24/04
Catho Spagnoli
24/04
Frederique Heijnen
25/04
Juliette Etman
25/04
Nathan Van Rie
25/04
Pauline Devos
25/04
Wouter Van Tichelen
25/04
Arne Claessen
25/04
Joëlle Van Drom
25/04
Geert Peeters

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com