Beste leden, de burgemeester van Brecht, Luc Aerts, heeft ons volgende week donderdag uitgenodigd tot een constructief gesprek om toch tot een oplossing te komen in deze voor alle partijen onaangename situatie.

We werken ondertussen aan een actieplan om zowel voor onze club als voor de buurt tot een fijne samenwerking te komen.

We vragen dan ook beleefd dat iedereen zich houdt aan de regels en dat we samen blijven ijveren naar de juiste oplossing, met alle respect, voor iedereen.

 

Als we 'Tip In hockeynews' lezen mogen we toch, in tegenstelling tot wat sommigen denken mbt onze opleidingen, wel ontzettend trots zijn!

Ik citeer 'Antwerp, Orée, Dragons, Heracles, Victory, Leopold en Watducks hebben alle 7 minstens 1 eigenschap gemeen: ze mogen trots zijn op de beste Jeugdopleidingen van ons lage Landje.'

En verder: 'Zij bevoorraden 75% van de kernen die elkaar de titel betwisten...'

De eerste pagina is volledig voor onze trots Jeroen Baart!

Read and be proud! 

pagina 1

pagina 2

pagina 3

 

In de aangehechte documenten vindt u een overzicht van de basisprincipes die onze club wil hanteren ten aanzichte van onze jeugdwerking.

Veel leesplezier!

cultuur wedstrijdteams

cultuur topteams

selectiebeleid

De gemeente Brecht heeft tot onze zeer grote verbazing onverwacht besloten de bar van ons clubhuis te sluiten tem 1 juli.

We hebben inderdaad weet van 2 mensen die hebben gereageerd op onze laatste festiviteiten naar aanleiding van de promotie van de Heren en de topresultaten van de Dames, maar dat deze meer dan drastische maatregel daar het gevolg van is slaat ons ook met verstomming.

Dit wil uiteraard niet zeggen dat alles gesloten is en alles nog verder gaat als gepland!

We hopen dan ook dat verdere besprekingen met het gemeentebestuur zullen leiden tot een billijke overeenkomst waar alle partijen zich in zullen vinden.

We zullen er als Antwerp alles aan doen onze buren als goede vrienden te behouden en zullen dit ook in de toekomst tonen door een goede dialoog!

We hopen jullie dan ook spoedig positief nieuws te brengen zodat onze toekomstige toernooien niet in het gedrang komen!

 

Clubhuis

“Gedurende de laatste drie speeldagen van de eerste of tweede ronde alsook gedurende de Play-Off, mag een ploeg maximaal twee spelers opstellen die aan meer wedstrijden hebben deelgenomen gedurende deze ronde in een andere ploeg dan deze waarin zij opgesteld worden.”

 

De VHL-LFH en de KBHB zullen het reglement op volgende manier toepassen : het aantal wedstrijden gespeeld in seniorencompetities telt NIET mee.

Dit zal dus geldig zijn voor de 3 entiteiten met het oog op uniformiteit.

 We zullen intern de discussie verder voeren alsook binnen de Jeugdcommissie om deze regel te verbeteren voor volgend seizoen.

Donderdag 10 en zondag 13 mei op Braxgata!

Om 15h30 na de mannenfinale.

Kom supporteren in rood en wit, NIEUWE LADING SJAALS ONDERWEG!!! (dank aan DIGITOPIA!)

Je kan tickets kopen op:
http://sport.ticketsplus.be/evenem…/…/Belgian-Hockey-Finals…

Op zaterdag 30 juni a.s. wordt voor de vijfde keer het Generatie Pact Toernooi op RAHC georganiseerd. Het Generatie Pact Toernooi is een familie toernooi voor zowel spelende als niet-spelende leden van onze club. Het Generatie Pact Toernooi heeft als doel de ouders en spelers van U8 tot en met Masters beter te leren kennen. We willen eveneens aan niet hockeyende ouders, broers en zussen de mogelijkheid bieden om kennis te maken met de hockeysport. 

 

Deze zaterdag om 12.00 u massaal aanwezig zijn om de dames naar de finales van de Play-offs te schreeuwen. Halve finale tegen Braxgata. Er zijn verschillende verrassingen op komst voor alle aanwezigen! 

Afgelopen weekend, terwijl het super sunday was en heren 1 promoveerden naar de eerste divisie (na het halen van de play-offs van de dames 1...) , speelden de U19G2 een vriendschappelijke wedstrijd tegen RRGS oftewel Rangi Ruru’s Girls’ School uit Christchurch., Nieuw Zeeland!

Willemijn Franssen van het team haalde zelfs samen met de kapitein van het Nieuw Zeelandse team de lokale Nieuw Zeelandse pers. 
Artikel in link: https://www.infonews.co.nz/news.cfm?id=115909

Ga zeker kijken op onze facebook om de fantastische Haka van de meisjes te zien. Bij 250 likes van het filmpje gaat de Raad Van Bestuur van onze Club deze voor jullie playbacken op het einde van het Seizoen... Liken en Sharen is de boodschap!

Door de vele inhaalmatchen zijn er veel afzeggingen voor de kick-off "Start to Umpire"
De presentatie vandaag om 18u gaat niet door, maar wordt verschoven naar een latere datum na de play-offs om iedereen in de gelegenheid te stellen deze unieke voorstelling door Laurine Delforge bij te wonen.
Wij willen ons verontschuldigen, maar beloven snel een nieuwe datum voor deze topavond!
RAHC Umpire Academy
Restaurant

Vrijdag 19/10

Heel veel lekkers

 

reserveren via bar@rahc.be

 

Clubkalender
Dames & Heren 1

21 oktober 

Dames 1

12:00u 

Dragons - Antwerp

      

          

 

Heren 1

15,00u 

Antwerp - Herakles

               

Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

 

 

Olivier Onghena : 0477/72.24.42

 

vertrouwenspersoon@rahc.be

 

 

Sponsor van de maand

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

   

     

Verjaardagskalender
16/10
Jade Coppens
16/10
Svetlana Danilovich
16/10
Alex Van Mechelen
16/10
Daniël Verhulst
16/10
Desiree Kupers
17/10
Amaury Aerts
17/10
Michèle Verlinden
17/10
Emily Andreica
17/10
Leonie Leunen
17/10
Amber Verboven

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com