Wat? 

progressive diner?

staat voor:

=> aperitief bij koppel 1

=> voorgerecht bij koppel 2

=> diner bij koppel 3

=> dessert op RAHC gevolgd door een mega party!

Elk adres is een verrassing, je leert dus nieuwe mensen en nieuw eten kennen!

Als je 'alle' uitleg wil kijk je verder onder 'lees meer'...

Inschrijven kan NU al via deze link of door op de foto te klikken...

Schol en smakelijk zou ik zeggen!

 


Je schrijft je als koppel in voor één van de vier onderdelen : aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht of dessert. Vlak voor de datum zelf krijg je bericht waar je verwacht wordt voor het aperitief.

Een van de koppels die zich opgaven voor het aperitief zal je om 18:30h stipt ontvangen samen met nog 2 andere koppels zodat je daar met zijn achten de avond start. De gastheer en -vrouw van het aperitief hebben voor hun gasten een envelop waarin onthuld wordt waar ze verwacht worden voor het voorgerecht en voor het hoofdgerecht.


Om 19:30h vertrekt iedereen naar het adres waar ze verwacht worden voor het voorgerecht, waar ze dus met een heel nieuw gezelschap aan tafel zullen gaan.


Om 21:00h stipt vertrekt dan iedereen weer naar het volgende adres waar met opnieuw een nieuw gezelschap het hoofdgerecht genoten zal worden.

Rond 23:00h wordt dan uiteindelijk iedereen verwacht op de club voor het dessert en een feest om de avond mooi af te sluiten...
De deelnemers die kiezen voor het aperitief, voorgerecht of hoofdgerecht betalen niets. Zij die kiezen voor het dessert,  betalen een nog te bepalen per persoon waar dan een mooi dessertbuffet op de club mee georganiseerd wordt.