Wintertrainingen komende periode.                                                         

 

Deze vrijdag is de laatste reguliere training van dit jaar en gaan we een rustigere periode in. Nou ja rustig, we gaan met veel teams indoor hockey spelen en trainen en daarnaast is het altijd gezellige Wintercriterium voor veel teams dus genoeg hockeyplezier in de winter.

Komende vrijdagen gaan we ook een aantal Wintertrainingen organiseren vanuit de Technische Staf.

Dit is een meer vrijblijvende gebeuren waar de jeugdhockeyers kunnen komen trainen en een wedstrijd spelen. De spelers(sters) worden over groepjes verdeeld dus je traint niet met je vaste team en vaste trainer. Op het einde sluiten we af met 4 vs 4 of 8 vs 8 wedstrijden.

Gewoon lekker trainen en spelen!!

Trainers:

De U7 - U12 trainingen staan onder leiding van Tim Hokke, Marian Kruis die met een aantal jeugdtrainers de kinderen gaan training geven. Natuurlijk kunnen ouders/coaches helpen tijdens deze wintertrainingen. In deze periode is het lastiger om veel trainers te vinden voor alle groepen dus organiseren we het op deze manier.

De U14 – U19 trainingen zullen meer zelfstandig wedstrijdjes moeten doen en daar vragen we ook ouders/coaches om dit mee te begeleiden. We proberen wel om trainers te regelen maar wordt een uitdaging.

Data:

1-12, 8-12, 15-12 en na de jaarwisseling 12-1, 19-1 en 26-1.

Planning van de middag/avond:

17-18uur U8 op het Centrauto veld, U7 op het Ethnicraft veld.

18-19uur U12 op het Centrauto veld, U10 op het Ethnicraft veld.

19-20uur U14 op Centrautoveld, U16 op het Ethnicraft veld.

20-21uur U19 en College League teams en andere senioren teams die willen.

 

We wensen iedereen een fijne winter.

 

De Technische Staf