We zijn al weer een 8 weken verder in het seizoen en daarin is de strijd in de competitie goed aan de gang. Heel mooi om op zaterdag alle teams fel te zien strijden met de nodige passie van de supporters/ouders.
 
Vanuit de Technische Staf hebben we een aantal informatie mededelingen die wel belangrijk zijn voor jullie:  
 
1. Trainen in de Herfstvakantie.
In de Herfstvakantie trainen alleen de eerste jeugdteams in overleg met hun trainer/coach. 
De wedstrijdteams en de U7-U12 teams hebben geen training.
 
Wel kan er nog inschreven worden voor de Stage(zie website)

2.  Indoorhockey info.
Na de Herfstvakantie hebben we de zaal van de Zandbergen op bestaande momenten gehuurd. We zullen een aantal teams uitnodigen om mee te doen aan de selectie en zo hebben we in bijna elke categorie twee teams die meedoen met de Zaalhockey competitie
De Trainer/Coaches zullen de teams en spelers uitnodigen voor de zaalselectie.
 
3. Wintercriterium.
Jullie hebben al informatie gezien over het Wintercriterium op de website. Het is natuurlijk leuk en goed als er teams niet meedoen aan de zaalhockey om aan het Wintercriterium deel te nemen.
 
4. Coach avond/middag en Evaluatie avond/middag.  
Op Woensdagavond 8 November van 17.00-18.30uur willen we graag de Coaches en/of Managers uitnodigen van de teams U7-U12. Vanaf 19.00-20.30uur nodigen we graag de Coaches en/of Managers vanaf U14-U19 uit.
Op Zaterdagmiddag 11 November is een herhaling van de Coaches en/of Managers die de woensdag niet konden komen. Van 14-15.30uur de U7-U12 teams en van 16-17uur de U14-U19 teams.
 
Op de avond of middag is er ruimte om wat kennis en informatie te delen rondom het coachvak en daarna volgt een waardevolle evaluatie die natuurlijk meegenomen wordt naar de start van de 2e helft van de competitie. Ik hoop ook dat alle coaches en/of manager tijd maken om op een van de momenten te komen. Alvast dank hiervoor. 
 
5. Nieuwe Headcoach Kuikens, U7-U8.
Vanaf volgende week hebben we een nieuwe Headcoach gevonden voor de Kuikens, U7-U8 teams. Haar naam is Marian Kruis, ze zal zich binnenkort voorstellen op de site. Marian heeft erg veel ervaring in het opzetten en begeleiden van de jongste jeugd hockey organisatie. We zijn ook erg blij met deze expertise binnen de Technische Staf.
De eerste weken zal ze zich bezig houden met de trainers en organisatie en na de herfstvakantie ook goed kijken naar de teams.