Er kan via de website van RAHC weer worden ingeschreven voor het jaarlijkse poker-event, dit jaar op donderdag 7 december a.s. om 19.30 aanwezig in het clubhuis. 

Belangrijk te weten is dat er dus NIET om geld wordt gespeeld. Iedere deelnemer krijgt speelfiches voor zijn inschrijfgeld. Er wordt gespeeld met een afvalsysteem, zodat er uiteindelijk 1 winnaar overblijft.  Die is dan Kampioen Poker 2017 van de RAHC. Rondom middernacht is de winnaar bekend. De opbrengsten gaan naar de club na aftrek van de organisatiekosten.

Het zal ongeveer zo gaan als bij de voorgaande edities, inschrijfgeld is wederom 50 euro en de hoofdprijs een reis naar Las Vegas of een bestemming naar keuze ter waarde van een reis naar Las Vegas. Voor de jeugdigen (geboren na 1997) geldt een tarief van 30 euro. Minimum-leeftijd om mee te doen is 16 jaar. Je kan je inschrijving storten op BE21 3200 4442 9003

Wij hopen op een goede opkomst. Er is een maximum aan het aantal deelnemers, dus aarzel niet en wacht niet te lang met inschrijven (klik HIER)

Ik hoop jullie dan allemaal weer te zien, 

namens Pokercommissie RAHC, 

Dick van Luijk

Tel: 0479-556666