Afterdinner Party met top DJ vanaf 22.30 uur . VVK aan 18 €, bij verkoop van 10 kaarten 1 kaart gratis. Aan de inkom 20 €

Kaarten te verkrijgen aan de bar, bij Annick 0477 39 54 69, Glynnis 0474 84 66 49 of Beth 0476 33 78 72

Cateraar Foodstories zal ons die avond verwennen met tot in de puntjes verzorgde buffetten.

Het ganse menu kan u hier downloaden: volwassene 85 €, jeugd 50 € inkomkaart inbegrepen. Tafels met stoelen kunnen op naam gereserveerd worden. 

En hier vinden jullie meer uitleg met de verschillende sponsorformules. 
Alle hulp is uiteraard welkom ! 

Inschrijven kan door hier te klikken of naar 'clubkalender' in de site te gaan   of mail naar beth@rahc.be

Be there!

na betaling op rekeningnummer  BE21 3200 4442 9003  (of cash na afspraak Annick 0477/395469 of Beth 0476/337872)    bent u zeker van een gezellige avond!

Shuttle busjes € 10 pp : wie opgehaald wil worden : stuur je gegevens naar David Stuart david@atsantwerp.be

tickets dansfeest : € 20 of in vvk € 18  kaarten af te halen bij Annick 0477/395469 of Beth 0476/337872 of Glynnis 0474/846649  (10 + 1 gratis)


Receptie met glaasje bubbels of huisgemaakte mocktail, warme en koude hapjes 

Walking dinner voor de Volwassenen   85 € : menu, open bar tijdens het eten, inkom inbergepen

*Huis gemarineerde zalm in miso, yoghurt espuma, dashi, edamamebonen en greenstar appel
*Ambachtelijk gerookt rundvlees, spitskool kort geblancheerd, crème van dragon, beukenzwammen
*Taboulé op libanese wijze: bulgur, tomaten, peterselie, kersttomaat, mozzarella en currymayo (Veggie)
*Hoevekip ‘stroganov’ met roze en groene peper
*Cappellini met scampi, mosseltjes en venkel
*LIVE gebakken Entrecote (rund) met kruidige ratte aardappelen en salsa verde

Walking dinner voor de Jeugd    50 € : menu , 4 consumpties , inkom inbegrepen

*Beenham, bloemkool, romanesco en pickeldressing
*Taboulé op libanese wijze: bulgur, tomaten, peterselie, kersttomaat, mozzarella en currymayo (veggi)
*LIVE Huisgemaakte pizza ‘Quatro Stagioni’
*Hamburger ‘Foodstories’, verse rundburger, gebakken ajuin, ketchup
*Penne All Arrabiata met verse kruiden geraspte Emmentaler en Gruyère

Dessertjes in buffetvorm