Lieve Leden,

Wat een rare tijden zijn het toch; zoals jullie wellicht in de media vernomen hebben, worden de huidige maatregelen in principe gehandhaafd tot 1 maart 2021. Dit betekent dat de start van onze reguliere trainingen op 18 januari niet kan doorgaan.

Maar we hebben het fiat gekregen van de gemeente én de KBHB om spelers boven 12 jaar individueel of tot en met 4 personen te mogen laten sporten.
Onze club moedigt haar leden boven de 12 jaar dan ook zeker aan om te blijven bewegen en te hockeyen.

Een trainingsschema opstellen in groepjes van 4 blijkt niet haalbaar, daarom hebben we in overleg met Technische staf en het Bestuur besloten om via een reservatiesysteem aan al onze leden vanaf U14 de mogelijkheid te bieden om toch te kunnen bewegen/trainen.
We stellen dan ook specifiek voor onze leden onze velden ter beschikking zodat er getraind kan worden in groepjes van maximum 4 personen.
LET OP!!!! Reserveren is steeds verplicht, evenals het naleven van een bijzonder reglement dat dient gelezen en goedgekeurd te worden bij de inschrijving, er is dus geen begeleiding of georganiseerde training en iedereen dient eigen trainingsmateriaal te voorzien. 
Iedereen is uiteraard wel vrij om zelf een trainer te regelen/vragen, deze trainer maakt dan wel deel uit van de groep van 4 en dient tijdens de training altijd een mondmasker te dragen. Ten alle tijde dient er op het veld 1.5m afstand tot elkaar gehouden te worden.
HET IS ECHT BELANGRIJK DE VOORWAARDEN GOED TE LEZEN.

We ijveren ernaar om de reservaties steeds online te zetten op vrijdag voor de week die volgt.

 

Mochten er vragen zijn omtrent de reservaties dan kan u deze stellen via admin@rahc.be.

Hopelijk is dit toch een klein lichtpuntje voor iedereen.