In het weekend van 27 en 28 juni 2020 organiseert de Winterswijkse Mixed Hockey Club (WMHC) Avanti in Winterswijk (Nederland) weer een internationaal C-jeugdtoernooi, voor jongens en meisjes C. Met deelname van teams uit Nederland en Duitsland en hopelijk ook België. Zie tevens bijgevoegde flyer.

internationaal jeugdtoernooi 27-28 juni 2020

Er is plek voor 16 teams in totaal: 8 jongens teams en 8 meisjes teams. We hebben een paar plekken vrijgehouden voor teams uit België en zijn benieuwd of er belangstelling is voor deelname. Wij zouden het in ieder geval superleuk vinden!

De teams kunnen dat weekend (van 27 en 28 juni 2020) al op vrijdagavond 26 juni 2020 terecht op het hockeycomplex van WMHC Avanti. We starten dan op zaterdagochtend met de wedstrijden en andere activiteiten. Alle teams slapen in tenten op het hockeycomplex van WMHC Avanti. Uiteraard zorgen wij samen met de begeleiders van de teams voor toezicht.

Alle teams brengen eigen tenten mee en kunnen die op vrijdag 26 juni 2020 vanaf einde middag al neerzetten. Als het niet lukt eigen tenten mee te nemen, kunnen wij voor tenten zorgen.

Het wordt een superleuk weekend voor de meisjes en jongens C, met wedstrijden en andere activiteiten, maar uiteraard ook met een BBQ, een DJ et cetera. We eindigen zondagmiddag, zodat alle teams op tijd weer naar huis kunnen.

Om de kosten te dekken, vragen wij een bijdrage per team van 325 euro en dat is inclusief 2x ontbijt, 2x een maaltijd en andere versnaperingen.

Wilt u meer informatie hebben, omtrent de voor-inschrijving of andere informatie, stuurt u dan een mail naar:

t.harbers7@upcmail.nl of kijk op de website https://avanti-tournament.nl/

 

Met vriendelijke groet,

André van Nijkerken, voorzitter WMHC Avanti

Avanti Tournament 2020 - https://avanti-tournament.nl/