Zomerstage 1 : Happy Summer Hockey 2/7 tem 6/7

De ideale manier om je eerste week vakantie in te vullen. Zowel voor beginners als gevorderden. (prijs € 229) 

Zomerstage 2 : Start to Hockey 20/8 tem 24/8

Deelname aan deze stage is de beste manier om kennis te maken met deze sport.  We leren de basistechnieken aan en wisselen dit af met  omnisport  Leuk om samen met je vrienden uit te proberen.

(prijs € 229)

Zomerstage 3 : The Sky is the Limit 27/8 tem 31/8

Géén beginners! We gaan jullie klaarstomen voor het nieuwe seizoen. In deze stage gaan we onze kennis van afgelopen seizoen naar een hoger niveau tillen en werken we aan onze conditie en focussen op techniek, trainingen worden gegeven door onze allerbeste top trainers uit Heren 1. (prijs € 269) 

Inbegrepen : warme maaltijd + 4-uurtje. Heel de dag door staat er ook vers fruit ter beschikking.

voorbewaking van 8.30u en nabewaking tot 17u 

Hoe inschrijven?

rechts bij 'clubkalender' : kies de juiste stage klik hierop en vul al je gegevens in dan ontvang je een mail met de betalingsopdracht.

Wees er snel bij zodat jouw categorie nog niet vol zit en je uit de boot zou vallen. 

Nog vragen? Stuur een mail naar stages@rahc.be

Beste spelers, beste ouders,

De ploegindeling is gemaakt met inachtname van de opmerkingen van managers, coaches, categorieverantwoordelijken en -coaches, in eer en geweten.

Niets is perfect, maar we doen ons best. Sowieso is het belangrijk om te weten dat de indeling de komende weken nog kan wijzigen omwille van volgende omstandigheden:

1. Teams kunnen wijzigen door uitschrijvingen of nieuwe aanmeldigen van spelers

2. Keepers die met 2 zijn ingedeeld in 1 team, krijgen elke week keeperstraining als vaste keeper, maar maken met de coach een beurtrol op om de matchen te keepen. De week dat de keeper niet keept, is hij veldspeler indien gewenst.

3. Bij u19 zijn er meer verschuivingen mogelijk in functie van het aantal spelers en ploegen bij D en H. De groepen zijn momenteel groot, maar dit is een gevolg van de vele forfaits vorig jaar als gevolg van de drukke agenda’s van de U19. De huidige indeling is nodig voor een vlotte communicatie met de u19-spelers.

4. Er wordt een professionele attitude verwacht van alle hockeyspelers: aanwezigheid, participatie, communiceren en inzet. De engagementsverklaring staat voor 1 september online op de website.

5. Worden zo spoedig mogelijk aangesproken en toegevoegd: - CV’s (categorieverantwoordleijken) en de CC’s (categoriecoaches) - coaches en trainers - managers voor vlotte communciatie en organisatie - umpire link voor alle contacten i.v.m. umpiring outdoor en indoor

6. De lidgelden staan begin juni online op de website.

7. Enkel wie echt niet begrijpt waarom hij/zij is ingedeeld zoals aangegeven op 31/5, kan een gesprek aangaan op dinsdag 04/06/2019 tussen 17 en 21 uur, in aanwezigheid van ouders+speelster/speler.

Zullen aanwezig zijn, technische staf, secretaris en bestuur: Michael Cosma, Erik van Wanrooy, Yvette, Jan Bussels, en Birgitte Devos.

Graag uw naam en ploeg ingeven in de Clubkalender op de website voor een afspraak.

Wist je dat Ellen, mama van Luka (u14G1) en Max (u16B1) meedoet aan de dodentocht op 10 augustus ten voordele van het weeshuis Little Heart (van haar neven Tony & Jimmy), bij velen van jullie al gekend.

En dat zij nog op zoek is naar gulle sympathisanten?

alle info vind je hieronder.

 

Ook het G-Hockey seizoen loopt op zijn einde : tijd voor een korte terugblik en de aankondiging van onze afsluitende activiteit !

In dit vierde seizoen is de RAHC G-Hockey werking verder gegroeid naar 35 spelers ; deze groei was slechts mogelijk dankzij een uitgebreide omkadering van 8 trainers die de trainingen verzorgden in kader van hun sociaal project op Vita et Pax : Romy Bolluyt, Maryse De Bruyn, Annabel Fransen, Sofia Pollet , Alice Salez, Emily Segers, Jérome Verhoeven en Raf Vissers.

Zij werden begeleid door hoofdtrainer Paulien Van Breusegem m.m.v. Joséphine Jacobs en Hendrik Van Breusegem die beiden in het seizeoen ’16-’17 de G-Hockey training reeds mee verzorgden, dit alles onder goedkeurend oog van Mevr. Bie Soogen (begeleider soc. project Vita te Pax).

Lovenswaardig is zeker ook de wijze waarop keeper Jeroen mee geïntegreerd werd in de keeperstraining op woensdagnamiddag.

Hoewel er (nog) geen vaste competitie is voor G-Hockey proberen we toch regelmatig wedstrijdjes te spelen ; zeker voor de spelers die ook in het weekend in Clara Fey verblijven, is dit een welkome activiteit waar ze erg naar uit kijken.

Een greep uit de activiteiten : Dragons (17/9), RAHC mini-tornooi met Braxgata en Dragons (12/11), Victory tss D1 en H1  (19/11),  Phoenix Neerpelt Indoor (11/1), Victory G-Happening (10/2), Braxgata (11/3), Special Olympics Doornik (10/5), G-Force Event Braxgata (11/5).

Dit seizoen sluiten we zaterdag 23/06/’18 af met een G-Hockey tornooi dat mee door Bram Kleine (stagiair op onze club) wordt georganiseerd. Via Bram komt er een ploeg uit Bergen-op-Zoom en we hopen nog op bevestiging van de ploeg uit Vlissingen.

Langs Belgische kant zijn er alvast spelers uit Ombrage, Pingouin, Braxgata, Dragons, Victory, Phoenix en RAHC natuurlijk. Op dit moment zijn er een 50-tal spelers aangemeld.

Dus als jullie zaterdagnamiddag a.s. de wedstrijd België-Tunesië op RAHC komen kijken, kunnen jullie ook onze G-Hockeyspelers in enthousiaste actie zien.

Recent stelde we jullie enkele versterkingen van onze H1 voor komend seizoen al voor. Maar ons RAHC is hot zo blijkt, want er kwamen er ondertussen nog 3 bij.
 
Opnieuw zit daar de terugkeer van een verloren zoon bij met Thomas Verheijen die na enkele jaren in het gemeentepark van Brasschaat terugkeert op het oude nest. Op het vorige WK voor de U21 was hij een van de smaakmakers van de Belgische ploeg die in India onder leiding van Jeroen Baart vice-wereldkampioen werd. We kennen hem als een technisch sterke middenvelder met de neus naar voor. Komend seizoen is hij er helaas voor ons (en mooi voor hem) slechts een half seizoen bij. Na het eerste deel van het seizoen vertrekt hij immers voor enkele maanden richting Afrika voor een stage. Maar hij kiest dus net als Greg Stockbroeckx voor een terugkeer naar het vertrouwde rood & wit om samen te bouwen aan de terugkeer van ons Antwerp naar de top. Welkom terug Thomas !
 
De aanval wordt ook verder versterkt met twee jongens uit het buitenland. De een van al iets verder dan de ander... 
 
Cam Hayde komt van de andere kant van onze wereldbol en is een 27-jarige aanvaller die op het randje van de Nieuw-Zeelandse ploeg zit. Deze immo makelaar uit Auckland komt uit een echte hockeyfamilie waarbij onder andere zijn grootvader het tot de Olympische Spelen schopte zelfs. Nadat hij vorig jaar zijn debuut maakte, een laat debuut omdat hij werk en hockey moest combineren, wil hij er nu even alles voor geven en komt hij net als vele andere Kiwi's de sterke Belgische eredivisie opzoeken om nog beter te worden. Welkom Cam !
 
 
Tijn Stuve moet minder km's afleggen. Deze jonge Nederlander (21) maakte zijn hoofdklasse debuut in de spits bij Oranje Zwart en werd daar dus al eerder getraind door Jeroen Baart. Na OZ ging hij spelen voor Den Bosch en komend seizoen doet hij weer een stapje omhoog en komt ons Antwerp versterken. Tijn heeft een uitzonderlijke neus voor goaltjes en is met zijn hoofdklasse ervaring op jonge leeftijd al een mooie aanwinst voor onze aanvalslinie. Welkom Tijn !
 
Met Thomas, Cam en Tijn is onze H1 compleet voor komend seizoen. Een mooie mix van eigen talent, enkele ervaren vaste waarden met rood & wit bloed in hun aderen en gerichte buitenlandse versterkingen. RAHC kan weer omhoog kijken ! Let's rise together... 
Juni zomertrainingen:       
 
Op de Woensdagen: Vrij hockeyen onder begeleiding van vrijwillige ouders. De trainers zitten met examens en kunnen geen training geven. 
13.30uur: U7 en U8 teams/kinderen
14.30uur: U10 teams / kinderen
15.30uur: U12 teams / kinderen
 
Woensdag 27-6 geen training ivm U14 toernooi. 
 
Materiaal ligt in de kasten deze mogen gebruikt worden, graag wel opruimen.
 
 
Vrijdagen: Headcoaches zijn aanwezig. Ouders en coaches zijn welkom om te helpen natuurlijk. Let goed op het schema hieronder want we hebben maar 1 veld 

8, 15, 22 Juni: trainen met de nieuwe ploegen. 
16.45-17.30uur: U7 ploegen
17.30-18.15uur: U8 ploegen
18.15-19.00uur: U10 ploegen
19.00-20.00uur: U12 ploegen
 
29 Juni, hebben we weer twee velden.
16.45-17.30: U7 en U10 jongens
17.30-18.45uur: U8 en U10 meisjes
18.45-19.30uur: U12 teams
 
Dit is het plan voor komende maand. Hopelijk komt iedereen nog een maandje lekker hockeyen zodat we niet te lang stil liggen in de vakantie. 

Liefste Veld,

U hebt ons doen afzien

U hebt ons doen genieten

We hebben gelachen

We hebben pijn gehad

We gaan u wel niet missen

Want er komt een vele beter..

Sorry daarvoor

Het ga je goed, oud veld..

 

Geen paniek! We zijn gestart met de aanleg van de nieuwe grasmat! Binnenkort te bewonderen, te kussen en uiteraard kampioenentitels op te vieren. We houden jullie op de hoogte!

Dé zoveelste kampioenenploeg op een rij!

Junior Ladies 2 (zalige naam tenandere...) hebben gisteren Herakles verslagen met mooie 4-1 cijfers wat ze de ereplaats bezorgde.

Dankzij de topcoaching van Tommy Veen en manager/kapitein/speelster (vrouwen kunnen wel degelijk multitasken) Nathalie Wauters.

Deze laatste gaat er spijtig genoeg mee stoppen en zal worden opgevolgd door de immer enthousiaste Natacha Leynen.

Tommy zal blijven coachen. (het is hem geraden...)

Wanneer de festiviteiten plaatsvinden om dit te vieren is mij alsnog niet bekend...

Nogmaals proficiat!!!

 

Restaurant

 

Presidential end of the year BBQ

friday 24th

was the best BBQ ever!

Thanks to cell events and Gusto!

 

 

 

Clubkalender
Dames & Heren 1

 

 

Onze liefste dames en heren 1

genieten nu van een welverdiende rust

en maken zich op

voor een nieuw topjaar!

 

 

 

 

 

 

Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

 

 

 

 

vertrouwenspersoon@rahc.be

 

 

Sponsor van de maand

 

Hockey Nation Shop

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: brocken17@hotmail.com

Met steun van

   

     

Verjaardagskalender
20/07
Viki Leonard
20/07
Anissa Jonk - Meskal
20/07
Maximiliaan Mertens
21/07
Hélène Van Der Steichel
21/07
Jan Bevernage
21/07
Karin Voet
21/07
Tom Verstraelen
21/07
Frédérique Schol
22/07
Alixe Neyrinck
22/07
Lara Ickx

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com