Onze top hockeywinkel is op zoek...

* Locatie : 
- HN Waalse Kaai 57 , Antwerpen
- HN clubshop BRAX , Boom
- HN clubshop RAHC , St Job in 't Goor
 

* Beschikbaarheid (flexibel inzetbaar) : 
- augustus 
- tijdens het schooljaar 
- op woensdag vanaf 14u en vrijdag vanaf 17u
- alle weekends tijdens het schooljaar tot 15u

* Vereisten : 
- passie voor hockey 
- functioneren binnen een team
- zelfstandig kunnen werken

* Wat wij bieden:
- toffe en leerrijke omgeving 
- marktconforme verloning
 
Interesse ?

Contacteer hen op info@hockeynation.be voor meer informatie.

De nieuwe technologieën doen nu ook hun intrede in het hockey onder het mom van een APP. De Belgische hockeybond lanceert nu de Sportlink app waar u alles kan terugvinden!

 • met één klik het programma, de resultaten en/of het klassement van uw team, dat van uw (klein)kinderen of van uw favoriete teams inkijken
 • het adres, de contactgegevens en routebeschrijving van elke hockeyclub en -zaal in België terugvinden
 • op simpele wijze de digitale wedstrijdbladen beheren
 • uw aanwezigheid/afwezigheid op de volgende wedstrijden melden
 • aangeven wanneer u bereid bent om chauffeur te zijn bij een volgende verplaatsing van uw team of dat van uw kind
 • favorieten instellen
 • uw persoonsgegevens controleren en aanpassen (uw foto toevoegen)

Ga dus naar https://www.hockey.be/nl/categorie/competitie/hockeyapp/ en downloaden maar.

Ik heb het al gedaan en zelfs ik snap het...

Succes!

Wist u dat het verplicht is de Newsletter te lezen?

Anders mist u veel!

Vanaf 21 feb 2018 biedt RAHC de mogelijkheid om 2 wekelijks senioren keeperstrainingen te volgen voor alle Senioren, Gents, Mineuren en ladies keepers (Heren 1 en Dames 1 zijn uitgesloten).

De trainingen staan onder leiding van Kai Zaoui (Begold Nationaal en Districts trainer). Samen met Vincent Schroyen (Begold Districts trainer) en een aantal gasttrainers. 

Trainingsdata:

 • 21 feb 20.45-2130
 • 7 mrt 20.45-21.30
 • 21 mrt 2045-2130
 • 11 apr 2045-2130
 • 25 apr 2045-2130

Locatie RAHC

Kosten voor deelname 5 sessies 200,-

Per sessie 40,-

Aantal keepers per training max 3

Inschrijven kan via goalies@rahc.be

Beste spelers, beste ouders,

De ploegindeling is gemaakt met inachtname van de opmerkingen van managers, coaches, categorieverantwoordelijken en -coaches, in eer en geweten.

Niets is perfect, maar we doen ons best. Sowieso is het belangrijk om te weten dat de indeling de komende weken nog kan wijzigen omwille van volgende omstandigheden:

1. Teams kunnen wijzigen door uitschrijvingen of nieuwe aanmeldigen van spelers

2. Keepers die met 2 zijn ingedeeld in 1 team, krijgen elke week keeperstraining als vaste keeper, maar maken met de coach een beurtrol op om de matchen te keepen. De week dat de keeper niet keept, is hij veldspeler indien gewenst.

3. Bij u19 zijn er meer verschuivingen mogelijk in functie van het aantal spelers en ploegen bij D en H. De groepen zijn momenteel groot, maar dit is een gevolg van de vele forfaits vorig jaar als gevolg van de drukke agenda’s van de U19. De huidige indeling is nodig voor een vlotte communicatie met de u19-spelers.

4. Er wordt een professionele attitude verwacht van alle hockeyspelers: aanwezigheid, participatie, communiceren en inzet. De engagementsverklaring staat voor 1 september online op de website.

5. Worden zo spoedig mogelijk aangesproken en toegevoegd: - CV’s (categorieverantwoordleijken) en de CC’s (categoriecoaches) - coaches en trainers - managers voor vlotte communciatie en organisatie - umpire link voor alle contacten i.v.m. umpiring outdoor en indoor

6. De lidgelden staan begin juni online op de website.

7. Enkel wie echt niet begrijpt waarom hij/zij is ingedeeld zoals aangegeven op 31/5, kan een gesprek aangaan op dinsdag 04/06/2019 tussen 17 en 21 uur, in aanwezigheid van ouders+speelster/speler.

Zullen aanwezig zijn, technische staf, secretaris en bestuur: Michael Cosma, Erik van Wanrooy, Yvette, Jan Bussels, en Birgitte Devos.

Graag uw naam en ploeg ingeven in de Clubkalender op de website voor een afspraak.

Wist je dat Ellen, mama van Luka (u14G1) en Max (u16B1) meedoet aan de dodentocht op 10 augustus ten voordele van het weeshuis Little Heart (van haar neven Tony & Jimmy), bij velen van jullie al gekend.

En dat zij nog op zoek is naar gulle sympathisanten?

alle info vind je hieronder.

 

Ook het G-Hockey seizoen loopt op zijn einde : tijd voor een korte terugblik en de aankondiging van onze afsluitende activiteit !

In dit vierde seizoen is de RAHC G-Hockey werking verder gegroeid naar 35 spelers ; deze groei was slechts mogelijk dankzij een uitgebreide omkadering van 8 trainers die de trainingen verzorgden in kader van hun sociaal project op Vita et Pax : Romy Bolluyt, Maryse De Bruyn, Annabel Fransen, Sofia Pollet , Alice Salez, Emily Segers, Jérome Verhoeven en Raf Vissers.

Zij werden begeleid door hoofdtrainer Paulien Van Breusegem m.m.v. Joséphine Jacobs en Hendrik Van Breusegem die beiden in het seizeoen ’16-’17 de G-Hockey training reeds mee verzorgden, dit alles onder goedkeurend oog van Mevr. Bie Soogen (begeleider soc. project Vita te Pax).

Lovenswaardig is zeker ook de wijze waarop keeper Jeroen mee geïntegreerd werd in de keeperstraining op woensdagnamiddag.

Hoewel er (nog) geen vaste competitie is voor G-Hockey proberen we toch regelmatig wedstrijdjes te spelen ; zeker voor de spelers die ook in het weekend in Clara Fey verblijven, is dit een welkome activiteit waar ze erg naar uit kijken.

Een greep uit de activiteiten : Dragons (17/9), RAHC mini-tornooi met Braxgata en Dragons (12/11), Victory tss D1 en H1  (19/11),  Phoenix Neerpelt Indoor (11/1), Victory G-Happening (10/2), Braxgata (11/3), Special Olympics Doornik (10/5), G-Force Event Braxgata (11/5).

Dit seizoen sluiten we zaterdag 23/06/’18 af met een G-Hockey tornooi dat mee door Bram Kleine (stagiair op onze club) wordt georganiseerd. Via Bram komt er een ploeg uit Bergen-op-Zoom en we hopen nog op bevestiging van de ploeg uit Vlissingen.

Langs Belgische kant zijn er alvast spelers uit Ombrage, Pingouin, Braxgata, Dragons, Victory, Phoenix en RAHC natuurlijk. Op dit moment zijn er een 50-tal spelers aangemeld.

Dus als jullie zaterdagnamiddag a.s. de wedstrijd België-Tunesië op RAHC komen kijken, kunnen jullie ook onze G-Hockeyspelers in enthousiaste actie zien.

Recent stelde we jullie enkele versterkingen van onze H1 voor komend seizoen al voor. Maar ons RAHC is hot zo blijkt, want er kwamen er ondertussen nog 3 bij.
 
Opnieuw zit daar de terugkeer van een verloren zoon bij met Thomas Verheijen die na enkele jaren in het gemeentepark van Brasschaat terugkeert op het oude nest. Op het vorige WK voor de U21 was hij een van de smaakmakers van de Belgische ploeg die in India onder leiding van Jeroen Baart vice-wereldkampioen werd. We kennen hem als een technisch sterke middenvelder met de neus naar voor. Komend seizoen is hij er helaas voor ons (en mooi voor hem) slechts een half seizoen bij. Na het eerste deel van het seizoen vertrekt hij immers voor enkele maanden richting Afrika voor een stage. Maar hij kiest dus net als Greg Stockbroeckx voor een terugkeer naar het vertrouwde rood & wit om samen te bouwen aan de terugkeer van ons Antwerp naar de top. Welkom terug Thomas !
 
De aanval wordt ook verder versterkt met twee jongens uit het buitenland. De een van al iets verder dan de ander... 
 
Cam Hayde komt van de andere kant van onze wereldbol en is een 27-jarige aanvaller die op het randje van de Nieuw-Zeelandse ploeg zit. Deze immo makelaar uit Auckland komt uit een echte hockeyfamilie waarbij onder andere zijn grootvader het tot de Olympische Spelen schopte zelfs. Nadat hij vorig jaar zijn debuut maakte, een laat debuut omdat hij werk en hockey moest combineren, wil hij er nu even alles voor geven en komt hij net als vele andere Kiwi's de sterke Belgische eredivisie opzoeken om nog beter te worden. Welkom Cam !
 
 
Tijn Stuve moet minder km's afleggen. Deze jonge Nederlander (21) maakte zijn hoofdklasse debuut in de spits bij Oranje Zwart en werd daar dus al eerder getraind door Jeroen Baart. Na OZ ging hij spelen voor Den Bosch en komend seizoen doet hij weer een stapje omhoog en komt ons Antwerp versterken. Tijn heeft een uitzonderlijke neus voor goaltjes en is met zijn hoofdklasse ervaring op jonge leeftijd al een mooie aanwinst voor onze aanvalslinie. Welkom Tijn !
 
Met Thomas, Cam en Tijn is onze H1 compleet voor komend seizoen. Een mooie mix van eigen talent, enkele ervaren vaste waarden met rood & wit bloed in hun aderen en gerichte buitenlandse versterkingen. RAHC kan weer omhoog kijken ! Let's rise together... 
Juni zomertrainingen:       
 
Op de Woensdagen: Vrij hockeyen onder begeleiding van vrijwillige ouders. De trainers zitten met examens en kunnen geen training geven. 
13.30uur: U7 en U8 teams/kinderen
14.30uur: U10 teams / kinderen
15.30uur: U12 teams / kinderen
 
Woensdag 27-6 geen training ivm U14 toernooi. 
 
Materiaal ligt in de kasten deze mogen gebruikt worden, graag wel opruimen.
 
 
Vrijdagen: Headcoaches zijn aanwezig. Ouders en coaches zijn welkom om te helpen natuurlijk. Let goed op het schema hieronder want we hebben maar 1 veld 

8, 15, 22 Juni: trainen met de nieuwe ploegen. 
16.45-17.30uur: U7 ploegen
17.30-18.15uur: U8 ploegen
18.15-19.00uur: U10 ploegen
19.00-20.00uur: U12 ploegen
 
29 Juni, hebben we weer twee velden.
16.45-17.30: U7 en U10 jongens
17.30-18.45uur: U8 en U10 meisjes
18.45-19.30uur: U12 teams
 
Dit is het plan voor komende maand. Hopelijk komt iedereen nog een maandje lekker hockeyen zodat we niet te lang stil liggen in de vakantie. 
Clubkalender
Dames & Heren 1

SUPER SUNDAY 17/11

 

 12u Dames 1

Antw 

      Wadu  

 

15u Heren 1

Antw    

        Brax

Zoek in onze site
Contact Vertrouwenspersoon RAHC

 

 

 

 

vertrouwenspersoon@rahc.be

 

 

Sponsor van de maand

 

Hockey Nation Shop

NIEUWE LOCATIE => IN DE XIOR ARENA!!!

Open tijdens het seizoen:

woensdag 13.30u - 17.30u

vrijdag 16.30u - 20.00u

zaterdag 9.00u - 15.00u

Contact: Scott Brocken            Mob.:+32 474 89 17 26   Mail: shop@rahc.be

Met steun van

   

     

Verjaardagskalender
15/10
Rolf Van Mechelen
15/10
Sofie De Meester
15/10
June De Cleene
16/10
Svetlana Danilovich
16/10
Alex Van Mechelen
16/10
Daniël Verhulst
16/10
Desiree Kupers
17/10
Leonie Leunen
17/10
Emily Andreica
17/10
Michèle Verlinden

Ontspanningslaan 4    |    2960 St. Job in 't Goor    |     info@rahc.be

© 2016, R. Antwerp H.C. - All rights reserved - website powered by Twizzit.com